Online Oyunlar bölümündeki Knight Online alt forumunda bulunan Knight Online Da Heal ve nova skillerini Değiştirin konusunu görüntülemektesiniz özet:evet arkadaslar konu ismindende görüdüğünüz ggibi priest heal görünümünü değiştiriyoruz yapacağımız cok basit alta linkini verdiğim dosyayı indiriyoruz oyunun yüklü ...
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| pLaya 4 LiFe | evet arkadaslar konu ismindende görüdüğünüz ggibi priest heal görünümünü değiştiriyoruz yapacağımız cok basit alta linkini verdiğim dosyayı indiriyoruz oyunun yüklü olduğu yani C:\Program Files\Knight Online\fx içine çıkartıyoruz zipten ve oyuna giriyoruz alta linki verdim teşekkürler ![]() Mage Nova Görüntüsünü Değiştirmek Sıkıştırılmış dosyanın içindeki *fxb dosyalarının tümünü *:\Program Files\Knight Online\fx Dizinine çıkartın. ![]() Orj. dosyayı yedek alın ne olur ne olmaz dönmek isterseniz diye inşallah hoşunuza gider Dosyaları indirmek için : [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ ...sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım... Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş - Hosting ..Kişinin Fikri Neyse Zikride Odur.. Kişiyi yüzüne karşı övmek, onu boğazlamaktır. [İ. Ebiddünya] Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Konu Raskolnikov tarafından (17-02-2009 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| skill degistirmekw, skill degisimi, online, nova skilleri, skillerini, nova, knight online skill, knight online, knight online heal, knight, heal degistirmek, heal, degistirin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |