EĞİTİM VE KÜLTÜR bölümündeki Öğretmenler Odası alt forumunda bulunan 8. Sınıf SBS Puan Hesaplama Motoru konusunu görüntülemektesiniz özet:[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] 8. Sınıflar, çözdüğünüz denemelerde yardımcı ...
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gümüş Üye ![]() | [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] 8. Sınıflar, çözdüğünüz denemelerde yardımcı olur kaç puan yaptığınızı bılmenız acısından ![]() [COLOR=#000000 ! important]xLDen>tr GoogleC [COLOR=#000000 ! important]8. Sınıf SBS Puanı Hesaplama Tıklayın[/COLOR] [/COLOR] Konu aLaBoRa tarafından (23-06-2009 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | Çok Saol kardeş |
| | |
| | #3 |
| Gümüş Üye ![]() | Ne demek Görevimiz ![]() |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | ziébé |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | birader bu çok az puan çıkartıyo |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | |
| | |
| | #7 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | email vermeyiniz, sizin güvenliğiniz için ayrıca o kodları o siteden alabilirsiniz biz sadece tavsiye etmişiz
__________________ Oyun Oyna - Program indir Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi - İngilizce Türkçe Sözlük - Define |
| | |
| | #8 |
| Pasaj Sakini ![]() | ed ya bu çok az puan oluyo |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | saol da başka sitelerdekiler başka buluyo bu başka buluyo b hemde az buluyo yanlış hesaplıo bu yhaa :S geçen seneki notumu yazdım yanlış çıkarıo bune bölee hç bişii anlamayorrrrr , ama sağol Konu aLaBoRa tarafından (07-06-2009 Saat 07:42 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Tekrar Tekrar mesaj atmayın , Floodda denir buna |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | qeçen seneki netlerimi yazıorm az puan çıkarıo yanlış bu ![]() ![]() |
| | |
| | #11 |
| pLaya 4 LiFe | linki değiştirdim tekrar deneyin bakalım sağlıklı sonuç verecek mi
__________________ ...sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım... Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş - Hosting ..Kişinin Fikri Neyse Zikride Odur.. Kişiyi yüzüne karşı övmek, onu boğazlamaktır. [İ. Ebiddünya] Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sbs, ilkogretim, 8 sinif |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |