:::Bilgipasajı Forum:::

karakartal585 1 yıldır burada

SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan karakartal585 1 yıldır burada konusunu görüntülemektesiniz özet:Merhaba arkadaşlar bu gün forumda koskoca bir yılım doluyor.Forumda dostlar kazandım,tecrübeler edindim,yardım aldım/ettim.Bazen münakaşalar yaşadım,bazen güldüm eğlendim.Hastayken bile forumda takıldım ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > ::: PASAJ CAFE :::

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

karakartal585 1 yıldır burada
Etiketler: , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-08-2008, 08:18 AM   #1
KaraKarTaL585
Bir KemalisT Mod.

KaraKarTaL585 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2481
Üye No: 22171

Teşekkürler: 1.121
1.063 Mesajına 2.780 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 764 KaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond repute
Exclamation karakartal585 1 yıldır burada

Merhaba arkadaşlar bu gün forumda koskoca bir yılım doluyor.Forumda dostlar kazandım,tecrübeler edindim,yardım aldım/ettim.Bazen münakaşalar yaşadım,bazen güldüm eğlendim.Hastayken bile forumda takıldım ,zaman geçirdim.Bu süre içinde kendisini kırdıklarım yanlış söz söylediklerim,bana küsenler olduysa (ki %1000 ihtimal) hepsinden özür dilerim,affedin beni.Daha fazla aklıma yazacak birşey gelmiyor.Herkes hakkını helal etsin.Benden yanada hak geçtiyse helal olsun.Bilgipasajı ve sizlerle dostluğumuz ölene dek sürer umarım.Son söz olarak Bilgipasajında Nice Senelere diyorum

saygılarımla...

KaraKarTaL585 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler :
ÇokromanTİKİm (08-08-2008), EcmeL (08-08-2008), Heretic (08-08-2008), kArDeLeN_8 (08-08-2008), kıymık (08-08-2008), orontez (08-08-2008), PaSaJiST (08-08-2008), yaramaz_baby (08-08-2008), şeker (08-08-2008)
Alt 08-08-2008, 08:29 AM   #2
PaSaJiST
....SenBizLik....

PaSaJiST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2934
Üye No: 128552

Teşekkürler: 2.688
1.823 Mesajına 4.270 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 799 PaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond reputePaSaJiST has a reputation beyond repute

Affetmiyorum Belki Seneye Affederim :@

Hayırlı Olsun Kardeşim...Daha Nice Pasajda Mutlu , Güzel , İyi Günler Geçirecez.. Buna Emin Ol...Benden Yana Hakkın Varmı Diye Düşünüyorum...Bayağı Bir Kabarık Defterin : p Ama Ben Genede Helal Ediyorum Şaka Bir Yana Ne Hakkın Olacak Benim Üstümde ..Helal Olsun Tabi

Hayırlı Olsun Kardeşim..

Anlatmanın bile yetmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim, bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde...

....Kambur Kelimat....

Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım
Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım...

Kalbim bana sesleniyor, “konuş artık” diyor, “haykır herkese içindekileri” diyor,
“susma, çığlık çığlığa haykır dünyaya, haykır sevgini, haykır aşkını, kaçır onu, götür onu buralardan“ diyor!

PaSaJiST isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 08:36 AM   #3
DagNir
Ordinaryüs

DagNir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 347
Üye No: 7084

Teşekkürler: 1.206
201 Mesajına 607 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 260 DagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud of

Bizim kaç sene oldu bi bilsen dede olduk dede
biz konu açıyomuyuz

Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı, ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma.
Eğer birisi sana saatini sorarsa söylersin, ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!
DagNir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 08:37 AM   #4
KaraKarTaL585
Bir KemalisT Mod.

Tecrübe Puanı: 764 KaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond reputeKaraKarTaL585 has a reputation beyond repute

evet defter bakkal defteri gibi

dürülmüyorda

aç kardeşim kafana silah dayayanmı var
Alt 08-08-2008, 08:41 AM   #5
DagNir
Ordinaryüs

DagNir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 347
Üye No: 7084

Teşekkürler: 1.206
201 Mesajına 607 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 260 DagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud ofDagNir has much to be proud of

ne aççcam yaa

Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı, ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma.
Eğer birisi sana saatini sorarsa söylersin, ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!
DagNir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 08:48 AM   #6
KaraKarTaL585
Bir KemalisT Mod.

konu açman içinde kafana silah dayayan yok
Alt 08-08-2008, 09:53 AM   #7
YSS
GENERAL

YSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 26718
Üye No: 33389

Teşekkürler: 100
1.588 Mesajına 3.059 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3168 YSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond reputeYSS has a reputation beyond repute

Hayırlı olsun Mehmet Ali

Pasajda nice nice senelere, Allah pasajda ve hayatında hep hayırlı olanları nasip etsin kardeşim

Allahım! Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âlinden rahmetini esirgeme. Bana karşı hile, ihanet ve sahtekârlıkla davranana, ihlâs ve öğüt ile karşılık vermeyi; benden uzaklara kaçana da iyilik ve hayr ile yaklaşmayı ihsan eyle. Beni umutsuzluğa düşürene bağışlama ile; aleyhimde gıybet edene, onu hayr ile anarak karşılık vermeyi nasîb eyle.
İyiliğe karşı şükrü, kötülüğe karşı direnmeyi de nasîb eyle. Amin

Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak,başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için,elmas da bir cam da
Sana bakan bir kör ise,sakın kendini camdan sanma...

Mevlana

YSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 10:00 AM   #8
Heretic
Cold Spring Harbor

Heretic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1310
Üye No: 72236

Teşekkürler: 1.766
544 Mesajına 1.037 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 397 Heretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond reputeHeretic has a reputation beyond repute

Büyükük dediğin, özür dileyip affetmkle olur.

Helal olsun. Nice senelere...
O Bir Cinnet Mod.'u da bir kaldırıver istersen
Heretic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2008, 10:49 AM   #9
mirb l KIKOOOO
'Huzur n Darem'

mirb l KIKOOOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1434
Üye No: 4807

Teşekkürler: 771
422 Mesajına 674 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 408 mirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond reputemirb l KIKOOOO has a reputation beyond repute

Hayırlı uğurlu olsun benimde 5 günüm kaldı 2 sene olmasına

PASAJ İHBAR HATTI

PAY ATTENTİON!

Bir iş boşsa bil ki dost, o iş gönlü etmez hoş!..

"Vermek İstemeseydi, İstemek Vermezdi"
Kalpte Hep Bir Çare...

mirb l KIKOOOO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla