SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan karakartal585 1 yıldır burada konusunu görüntülemektesiniz özet:Merhaba arkadaşlar bu gün forumda koskoca bir yılım doluyor.Forumda dostlar kazandım,tecrübeler edindim,yardım aldım/ettim.Bazen münakaşalar yaşadım,bazen güldüm eğlendim.Hastayken bile forumda takıldım ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Bir KemalisT Mod.
![]() |
Merhaba arkadaşlar bu gün forumda koskoca bir yılım doluyor.Forumda dostlar kazandım,tecrübeler edindim,yardım aldım/ettim.Bazen münakaşalar yaşadım,bazen güldüm eğlendim.Hastayken bile forumda takıldım
,zaman geçirdim.Bu süre içinde kendisini kırdıklarım yanlış söz söylediklerim,bana küsenler olduysa (ki %1000 ihtimal ) hepsinden özür dilerim,affedin beni.Daha fazla aklıma yazacak birşey gelmiyor.Herkes hakkını helal etsin.Benden yanada hak geçtiyse helal olsun.Bilgipasajı ve sizlerle dostluğumuz ölene dek sürer umarım.Son söz olarak Bilgipasajında Nice Senelere diyorumsaygılarımla... ![]() |
|
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
ÇokromanTİKİm (08-08-2008),
EcmeL (08-08-2008),
Heretic (08-08-2008),
kArDeLeN_8 (08-08-2008),
kıymık (08-08-2008),
orontez (08-08-2008),
PaSaJiST (08-08-2008),
yaramaz_baby (08-08-2008),
şeker (08-08-2008)
|
|
|
#2 |
|
....SenBizLik....
|
Affetmiyorum
Belki Seneye Affederim :@ ![]() Hayırlı Olsun Kardeşim...Daha Nice Pasajda Mutlu , Güzel , İyi Günler Geçirecez.. Buna Emin Ol...Benden Yana Hakkın Varmı Diye Düşünüyorum...Bayağı Bir Kabarık Defterin : p Ama Ben Genede Helal Ediyorum Şaka Bir Yana Ne Hakkın Olacak Benim Üstümde ..Helal Olsun Tabi ![]() Hayırlı Olsun Kardeşim..
Anlatmanın bile yetmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim, bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde... ....Kambur Kelimat.... Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım... Kalbim bana sesleniyor, “konuş artık” diyor, “haykır herkese içindekileri” diyor, “susma, çığlık çığlığa haykır dünyaya, haykır sevgini, haykır aşkını, kaçır onu, götür onu buralardan“ diyor! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ordinaryüs
![]() |
Bizim kaç sene oldu bi bilsen dede olduk dede
![]() biz konu açıyomuyuz ![]()
![]() Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı, ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma. Eğer birisi sana saatini sorarsa söylersin, ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ordinaryüs
![]() |
ne aççcam yaa
![]()
![]() Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı, ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma. Eğer birisi sana saatini sorarsa söylersin, ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
GENERAL
|
Hayırlı olsun Mehmet Ali
Pasajda nice nice senelere, Allah pasajda ve hayatında hep hayırlı olanları nasip etsin kardeşim ![]()
İyiliğe karşı şükrü, kötülüğe karşı direnmeyi de nasîb eyle. Allahım! Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âlinden rahmetini esirgeme. Bana karşı hile, ihanet ve sahtekârlıkla davranana, ihlâs ve öğüt ile karşılık vermeyi; benden uzaklara kaçana da iyilik ve hayr ile yaklaşmayı ihsan eyle. Beni umutsuzluğa düşürene bağışlama ile; aleyhimde gıybet edene, onu hayr ile anarak karşılık vermeyi nasîb eyle. İyiliğe karşı şükrü, kötülüğe karşı direnmeyi de nasîb eyle. Amin Bil ki domuzların önüne inciler serilmez Mücevherden sarraflar anlar ancak,başkası bilmez. Ne fark eder ki kör insan için,elmas da bir cam da Sana bakan bir kör ise,sakın kendini camdan sanma... Mevlana |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cold Spring Harbor
|
Büyükük dediğin, özür dileyip affetmkle olur.
Helal olsun. Nice senelere... O Bir Cinnet Mod.'u da bir kaldırıver istersen ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
'Huzur n Darem'
|
Hayırlı uğurlu olsun benimde 5 günüm kaldı 2 sene olmasına
![]()
|