SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan En Zor SöyLediğiniz söZ neDir? konusunu görüntülemektesiniz özet:söyleniş açısından değil tabi söylemeye çalışırken içinizden birşeylerin engel olduğu sözlerden bahsediyorum benim için Özür dilerim demek zordur mesela....(aşmaya çalışıyorum ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
söyleniş açısından değil tabi
benim için Özür dilerim demek zordur mesela....(aşmaya çalışıyorum onuda) |
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
GaReZz (18-08-2008),
genç fenerli (18-08-2008),
twisdet (18-08-2008),
şeker (18-08-2008)
|
|
|
#2 |
|
*öyLe yüreKteN*
|
bnm için bazen ewet özür dilemek zordur.
![]() ama şu iki kelimeyi söyleyemem, çok zorlanırım ![]() "seni seviyorum".... ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
*öyLe yüreKteN*
|
dememeyi tercih ediyorum
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Gümüş Üye
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bir KemalisT Mod.
![]() |
benim için zor olan değilde ağır kaçan cümleler var
kusura bakma yapamam lafını duymayıda söylemeyide katiyen sevmem ki hiç demem ama sık sık duyarım bundan ayrı olarak özür dilemek sıkça özür dileme durumunda olurum ama çok zoruma gider... ve şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler ![]() hepsini söyleyebiliyorum bu cümlenin ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|