SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan Toplansak mı? Kurban Bayramında mı? konusunu görüntülemektesiniz özet:İstanbul 'lu pasaj sakinleri. Ya da Kurban Bayramı'nı İstalbul'da geçirecek pasaj sakinleri... Bir toplansak, dedik. Bayramlaşsak. [Elimi öpseniz ] Bi ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: pasaj bulusmasi |
Anketimiz: Nasıl olmuş? |
|||
| Afferim kıymık'a |
|
12 | 66,67% |
| Ben olsam daha iyi yapardım |
|
3 | 16,67% |
| Kararsızım |
|
3 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
ConsTanT MoTioN
|
İstanbul'lu pasaj sakinleri. Ya da Kurban Bayramı'nı İstalbul'da geçirecek pasaj sakinleri... Bir toplansak, dedik. Bayramlaşsak. [Elimi öpseniz ]Bi yazın bakalım, hani sizin dediğiniz olacak diye değil de, belki orjinal bir fikir çıkar; nerelerde toplanabiliriz? Ama önce kimler kesin olarak gelir, onları yazalım olur mu?. Şimdi siz uslu uslu yazın ki görüşlerinizi, yönetim kısmısı da bunları yüce divanda değerlendirip dönüt versin... Not; "Şurda olsa, burda niye olmuyor, ben şurası olursa gelemem" gibi mesajlar değil sizden beklediğimiz. Örnek üye, örnek mesaj: Alıntı:
Kararlar yönetimden çıkacaktır, bir itirazı olan varsa özelden gelsin boyunun ölçüsünü alayım [fistan kestiririm bayramlık ]
|
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
ELaphe (05-12-2008),
Fasıl (14-12-2008),
Mesut SAHIN (21-11-2008),
mirb l KIKOOOO (21-11-2008)
|
|
|
#3 |
|
ConsTanT MoTioN
|
Bakalım görücez..
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Ben katılmaya çalışırım, çok acil durum olmazsa, görüşlere açığımdır
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
ConsTanT MoTioN
|
Sizsiz olmaz abi onu yazmayı unutmuşuz
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Sen Eski Bi Şarkısın
Pasaj Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ConsTanT MoTioN
|
Siz gelirseniz de çoluk çocuk ooh ne güzel
7den 77ye gibi olur ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Yorulmaz Nöbetçi
|
Aksi bir durum olmazsa buluşmaya herzaman açığım
![]()
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare. Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane. |
|
|
|