:::Bilgipasajı Forum:::

En Son Ne Zaman...???

SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki ::: PASAJ CAFE ::: alt forumunda bulunan En Son Ne Zaman...??? konusunu görüntülemektesiniz özet:üç nokta ile biten yeri tamamlayıp sorunuzu soracaksınız.Alttakide cevap verecek ve yeni bir soru soracak.... Başlıyorum... En son ne zaman ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > ::: PASAJ CAFE :::

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

En Son Ne Zaman...???
Etiketler: ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-09-2007, 02:12 PM   #1
ÇokromanTİKİm
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi

ÇokromanTİKİm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 594
Üye No: 8973

Teşekkürler: 1.523
587 Mesajına 2.816 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 379 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute
Cool En Son Ne Zaman...???

üç nokta ile biten yeri tamamlayıp sorunuzu soracaksınız.Alttakide cevap verecek ve yeni bir soru soracak....

Başlıyorum...

En son ne zaman ağladın???

ÇokromanTİKİm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler :
c_mycete (26-09-2007), kArDeLeN_8 (28-04-2008), meelis (26-03-2008), merve_54 (12-06-2008), merve_54 (12-06-2008), orontez (30-07-2008), Ozan_ (31-03-2008), ramazanyıldırım____ (08-09-2008), SERDEM2005 (21-12-2007), sessiz_kaptan (31-08-2008)
Alt 24-09-2007, 03:20 PM   #2
nûr-efşân
Edep ya hû...

nûr-efşân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 595
Üye No: 34383

Teşekkürler: 1.231
454 Mesajına 1.201 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 349 nûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant future

dün gece
en son ne zaman birine seni seviyorum dedin?

"Seni onlarca, yüzlerce isimle çağırıyorlar.
Ey Mevcudu Meçhul olan Zat!
Seni binlerce isimle bile çağırsak,
yine de zat-ı uluhuhiyetin hakkında
ciddi bir şey söylemiş olmayız..."
nûr-efşân isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 05:09 PM   #3
seyma
Gümüş Üye

seyma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 67
Üye No: 24001

Teşekkürler: 1
81 Mesajına 266 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 seyma is a jewel in the roughseyma is a jewel in the roughseyma is a jewel in the rough

en son dün anneme seni seviyorum dedim en son ne zaman yemek yedin???

Konu seyma tarafından (24-09-2007 Saat 05:11 PM ) değiştirilmiştir..
seyma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 12:55 AM   #4
ÇokromanTİKİm
Pasaj Yöneticisi

Tecrübe Puanı: 379 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute

akşam ezanından sonra

en son ne zaman kostun
Alt 25-09-2007, 01:24 AM   #5
ToLeRaNS
Ordinaryüs

ToLeRaNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1216
Üye No: 29170

Teşekkürler: 872
1.069 Mesajına 2.569 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 395 ToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond reputeToLeRaNS has a reputation beyond repute

EN sOn Derse GEç KAlıyorduk Bugün Tenefüs Arası KoşTuk

En SON Ne Zaman Okula GittiN
ToLeRaNS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 01:25 AM   #6
CoRTeZ
Yorulmaz Nöbetçi

CoRTeZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 5126
Üye No: 11120

Teşekkürler: 1.986
3.005 Mesajına 7.816 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1317 CoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond repute

bugün okula gittim
en son ne zaman vapura bindin?

İsmini güneşe yazdım, her şafakta doğsun diye.

Yüreğini yüreğime yazdım, için yandığında bende yanayım diye.
Adını can koydum, sen öldüğünde bende öleyim diye!!!

CoRTeZ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 02:58 PM   #7
ÇokromanTİKİm
Pasaj Yöneticisi

bogaz turu için binmiştim zamanı aklıma gelmiyo

en son ne zaman ölmek istedin???
Alt 25-09-2007, 03:10 PM   #8
nûr-efşân
Edep ya hû...

nûr-efşân - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 595
Üye No: 34383

Teşekkürler: 1.231
454 Mesajına 1.201 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 349 nûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant futurenûr-efşân has a brilliant future

ben hiç ölmek istediğimi hatırlamıyorum belki o noktaya gelipde sabra tutunmuşumdur.
en son ne zaman temizlik yaptın

"Seni onlarca, yüzlerce isimle çağırıyorlar.
Ey Mevcudu Meçhul olan Zat!
Seni binlerce isimle bile çağırsak,
yine de zat-ı uluhuhiyetin hakkında
ciddi bir şey söylemiş olmayız..."
nûr-efşân isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 04:59 PM   #9
SükûN-ül Leyl
Ya mansur Emi t.!

SükûN-ül Leyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 550
Üye No: 9772

Teşekkürler: 995
538 Mesajına 2.430 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 269 SükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond reputeSükûN-ül Leyl has a reputation beyond repute

geçen gün ve yarında yapıcam üf

en son nerdeydin
SükûN-ül Leyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla