Yazılım Tanıtımları bölümündeki Resimli Program Anlatımları alt forumunda bulunan Youtube Video İndirme-Resimli konusunu görüntülemektesiniz özet:''Ben Youtube'dan Video İzleyip, Sitede De Yayınlayabiliyorum.. Ama Bilgisayarıma İndiremiyorum..'' Diyorsanız, Buyurun Yardımcı Olmaya Çalışalım İnşaAllah.. Zaten İstek Üzerine Bu ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() |
''Ben Youtube'dan Video İzleyip, Sitede De Yayınlayabiliyorum..
Ama Bilgisayarıma İndiremiyorum..'' Diyorsanız, Buyurun Yardımcı Olmaya Çalışalım İnşaAllah.. Zaten İstek Üzerine Bu Çalışmayı Sunuyoruz.. * * * Öncelikle Youtube Downloader Programımızı İndiriyoruz.. Boyutu 2 MB.. 1 dk Sürmeyecektir İnmesi.. [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] * * * Programımız İndi.. Şimdi Kuralım.. 1.Programımızın Setup Dosyasının Üzerine Sağ Tıklıyoruz.. Ve Aç Diyoruz.. ![]() 2.Açılan Pencerede Next (İleri) Diyoruz.. ![]() 3.Sol Taraftaki Seçeneklerden Üsttekine Bir Tik Koyuyoruz.. Ve Yine Next (İleri) Diyoruz.. ![]() 4.Yine Next (İleri) Diyoruz.. ![]() 5.Yine Next (İleri) Diyoruz.. ![]() 6.Sol-Üstte Gördüğünüz Kısmı İşaretli Bırakıyorsunuz.. Böylece Masaüstünüze Kısayolu Oluşuyor Programın.. Ve Yine Next (İleri) Diyoruz.. ![]() 7.Ve Install (Kur) Diyoruz.. ![]() 8.Kurulum Birkaç Saniye Sürüyor.. ![]() 9.Şu Aşağıda Gördüğünüz İki Kutucuk Boş Kalsın.. Oradaki Tik işaretlerini Kaldıralım.. Ve Finish (Bitti) Butonuna Tıklayalım.. ![]()
Konu rabiam tarafından (06-02-2008 Saat 06:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Programımızı Kurduk..
Şimdi Nasıl Zahmetsizce Video İndirebiliriz, Onu İzah Edelim.. * * * 1.Yotutube Downloader Programımızı Açıyoruz.. ![]() 2.İndirmek İstediğimiz Videoyu Açıyoruz Youtube Sitesinde.. Adres Satırındaki (Yeşil Alan) Yeri Kopyalıyoruz.. Ve Sayfayı Kapatıyoruz.. ![]() 3.Anlatımı Aşağıdaki Renklere Göre Takip Ediniz.. ![]() 1.Adresi Bu Satıra Yapıştırıyoruz.. 2.Ve Start Butonuna Basıyoruz.. İnmeye Başlıyor Videomuz.. 3.İndikten Sonra Open Yazan Yere Tıkladığımızda Videomuzun Kaydedildiği Yer Açılıyor.. Son Olarak, Turuncu Kısımdan İse, Videonuzun Hangi Uzantıda İnmesini İstediğinize Karar Veriyorsunuz.. Acizane Önerimiz mpeg Olması..
|
|
|
#5 |
|
Tipik Bİr Moderatör...!!!
|
üsttekilerin çoğu işe yaramıyor.. niye çünkü youtube kodları değiştirdi.. hatta firefoxun eklentileride vardı 1 tıkla inen onlarda pasif kaldı...
[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] adresinden yazın indirin şimdilik.. ![]()
Need For Speed™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!.. butonuna basmasanızda olur. Canın Sağolsun..Sen vodafone gibi anı yaşarken, ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem!..işte bitti... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Altın Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cezalı
|
Youtube son zamanlarda dizayn ve code tarafında değişiklikler yapıyor. Bu nedenden kaynaklanıyor olabilime ihtimali var ama kesin ondan demek dogru olmaz. Ama anladığıma göre video bağlantısı kuramıyor.
|
|
|
|