Eda Berker__Beni Bana Hapsettin
MÜZİK bölümündeki Şarkı Sözleri alt forumunda bulunan Eda Berker__Beni Bana Hapsettin konusunu görüntülemektesiniz özet:Böyle yazılmış, bilirim alnıma Hasret acısı, göğsümde bela Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Kaderime terk ettin Dayanamam yokluğuna Beni sana ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | Böyle yazılmış, bilirim alnıma Hasret acısı, göğsümde bela Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Kaderime terk ettin Dayanamam yokluğuna Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Alışamadım inan İnan yokluğuna Bir sen vardın Yüreğime sardığım Canımı paylaştığım Düşlerime hasret yağdı Bir sen vardın Yüreğime sardığım Canımı paylaştığım Nerdesin? Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Kaderime terk ettin Dayanamam yokluğuna Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Kaderime terkettin Nerdesin? Aldın aklımı, savurdun yel gibi Sevdan bu mu yar, tut ellerimi Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Kaderime terkettin Dayanamam yokluğuna Beni sana hapsettin Dönülmez uzaklarda Alışamadım inan İnan yokluğuna youtube deki videosunuda ekliyorum buraya arkadaşlar Kendi klibi [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Hırsız Polise yapılmış klip [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
| | #2 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Çok güzel şarkı..
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:26 AM.

Normal