Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümündeki Ses Kartı alt forumunda bulunan Asus P4V8X-X SoundMAX Audio driver Onboard Ses Kartı Driver Sürücü indir Yükle Downlo konusunu görüntülemektesiniz özet:Asus P4V8X-X anakartına ait Soundmax onboard ses kartı driveridir. Win98 winme win2000 ve winXP driverları mevcut olup dosya uzunluğu 18.92 ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: asus onboard ses, asus ses karti, audio driver, p4v8x x, ses driveri, ses surucusu indir |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Asus P4V8X-X anakartına ait Soundmax onboard ses kartı driveridir. Win98 winme win2000 ve winXP driverları mevcut olup dosya uzunluğu 18.92 mb
işletim sistemi :WinXp Marka :Asus Model: P4V8X-X [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
coal (08-11-2008),
KolayGelsin (09-09-2008)
|
|
|
#4 | |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Alıntı:
Anakart Modeliniz Uyuyorsa Bunu Kullanın..Eğer Uymuyorsa Yazın Buraya Biz Bulalım..
|
|
|
|
#6 |
|
Stajyer
|
Ben Bunu Yükledim Okey. Mp3 - Video Sesleri çalıyor.ama Nette Izlediğim Video Sesleri çıkmıyor. Raid Sürücüsü Yüklü Değil.. Ven_1106 Raid Denetleyicisi Buna Bi çözüm Bulamadım..yardımcı Olur Musunuz..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Netteki videolarda sorun var, sebebi ise sizin standart ses düzeni gibi olmayan codecler kullanan videolar olabilir k-lite codec yükleyip denermisiniz
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|