Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümündeki Ses Kartı alt forumunda bulunan pc den ses gelmıoo yaaa yardımmm ( HELP ME ) konusunu görüntülemektesiniz özet:...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#2 |
|
Stajyer
|
2 Saatır Ugrasıyorum Ama Olmuyoo Hersey Format Attıktan Sonra Basladı ...
Tum Drıver Cdlerım Orjınaldır... Bord Msi_ses Kartı 10 Board.... Pentıum 4_ Realtek Yuklu Olan Program .. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Sanırım Sorununuz Pci basit İletişim Denetleyicisi Hatasından Dolayı Oluyor...Anakartınızın Cdsinden Driverlarınızı Tam Olarak Yüklediniz Mi ? eğer Yüklemediyseniz Anakart Cdnizden Gerekli Kurulumları Yapın..
Ayrıca O Soru İşaretli Hatanın Üstünde Sağ Tık Yapıp Sürücüyü Güncelleştir Yapın...
|
|
|
#5 |
|
Stajyer
|
o dedıgın soru ısaretınıde kaldırdım herhangı bır soru ısaretı olan bıse kalmadı...
drıver cdsınden eksık bırsey varmı dıe kontrol ettım ... eksık hıc bır sey yok zaten otomatık yukluo herseyııı tek tıklamayla.. casperın orjınal cdsı... sız ce baska nereye bakmalıyım ses sevıyelerı falan fılan dısında...????? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Tüm Kablo , Ses Aygıtlarını Kontrol Ettiyseniz Sorun Driverlardan Veya Xp Cdsinin Çizikliğinden Kaynaklanıyor Olabilir..
Via Chipset Drivers'ı Yüklediniz Mi? 3 Tanenin İçinde Yokta Birde Onu Deneyin..Ayrıca Daha Önce Format Atmışlığınız Var mı ? Eğer Problem Düzelmezse Cdye Göz At Yaparak Hotfix Diye Klasörler Olur Onların İçindeki Exelerede Bir Bakabilirsiniz...
|
|
|
#9 |
|
Stajyer
|
Evımde ıkı Adet Bılgısayarım Var Bırı Laptop Bırı Desk Tap ıkısnıde Ben Atarım Formatlarını ... Yenı Ekran Kartı Almıstım Onu Almısken Bıde Format Atım Dedım... Bu Sorunla Karsılastım Cıpset Yuklu Ama Bıda Bır Dedıklerını Deyeyeım Sagol Tesskurler Hersey ıcın...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Alıntı:
Ekran Kartınızın Driverini Yüklediniz mi? Markası Modeli Ne Ekran Kartınızın ? Donanım Değişikliğinden Kaynaklanmışta Olabilir Çok Küçük Bir İhtimal.
Ansızın Sızın;Sızım Sızım Sızlatıyor.. ![]() ...! Kişinin Fikri Neyse ; Zikride Odur !... Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım ![]() Konu PaSaJiST tarafından (15-10-2008 Saat 02:34 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Stajyer
|
YENI EKRAN KARTIM
shapeer X 1650 _ 512 MB ESKI EKRAN KARTIMDA atı radeon 9550 exkalıbur du VE DRIVERLERI YUKLEDIM YOKSA NASIL CALISSIN EKRAM DIMI ![]() |
|
|