SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Ölüm Uykusu konusunu görüntülemektesiniz özet:Hadi uyu...... Yapabileceğim yok bundan fazlasından Ölümcül eteklerinde kandırma rüzgarı Bir sonrakine dönüştürme beni Hadi uyu Başında bir mezar taşı ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
AnLıyoRsuN DeğiL Mi?
|
Hadi uyu...... Yapabileceğim yok bundan fazlasından Ölümcül eteklerinde kandırma rüzgarı Bir sonrakine dönüştürme beni Hadi uyu Başında bir mezar taşı yastığın Kibirli rüyalara çağırma beni Ne kadar günahkarsak o kadar uyu Ama benimle kal arafta Hadi geriye dön Başka bir intikam al benden Bu yetmez.. Korkma Kimse anlamayacak inan Kanımı emdiğini Gün ışığında gözlerinle İçime doğru kurtul Ve sakıncalı hiçbir gevezelik yapma Ürkütme dünyayı Beni ilizyon bir tebessümde sakla kargalar neden en çok sevdiğim şarkıyı söyler Mezarlıklardan dönmüş insanların taşladığı Düşündünmü Maziyi hatırladığında neden aynalardan yüzün silinir Ne kadar korkusuzken neden lambaları açıktır odanın ve çürürken en sevdiğin neden makyajdır kadınım iskeletine değildi zombi heyacanım etine hiç değil. Ve belki haklıydın hiç sulanmamıştı etine bakmayan ağzım Ama gözlerim.................hep ıslaktı Ne açlığımdan ne azgınlığımdan.... Hadi uyu Korkma yalnızlığın ilk defa bu kadar güvenli.... ve bana dua etme. etine dönük düşlerim olmadığı için Henüz yeni gömüldüm. Bırak hesabımı Münker ve nekire. Ve ben başka bir sonsuzluğun Tiryakisiyim.. Yaşayan bir Leyla kaldıysa Ona döndürülecek Bir mecnun ruhuyum..... Hadi sen daha uyu......... Ben çoktan öldürüldüm Önder Kaç |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.