SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!! » YAŞAMAK ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#16 |
|
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi
|
» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!
» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR. » Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin.. » kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin.. » Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici çekici ve de güzelsin ama aranızda tekbir fark var onlar milyonlarca sen bitanesin..! » biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacaK SENSE YAKTIĞIM ŞİİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK » Yorgunum!! Çünkü yorgunluğumun seni sevmek gibi bir anlamı var. Yinede seni sevmekten duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar.. » Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba » Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor... » KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM KAÇ GECE AĞLADIM BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ ^^UNUTAMADIM^^
|
|
|
#17 |
|
Gümüş Üye
![]() |
düşünüyorum; da düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşündüğünü düşünmek diye düşünüyorum.
ya sen ne düşünüyorsun? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi
|
SEN VARYA SEN SÜTLAÇ KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, ÇIĞ KÖFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ ÇEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İÇLİ KÖFTE GİBİ MÜKEMMELSİN YA!!!!!!!
Sesini duysam da her an görmek gibi değil. özlediğimi bil, her an hiç bir şey seni sevmek gibi değil.. CAMLARIN BUHARINA SENİ ÇİZDİM ERİYİP AVCUMA DÜSTÜLER, DEFALARCA öPTÜM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER. Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer .. SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum... APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GÖZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN ÜŞÜYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DÜŞÜNÜYORUM...
|
|
|
#20 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Biz Goncaları GöNlÜmÜzDe GüL YaPtık,
Değil Ayın Görkemine Güneşe Bile Aldanmadık SeVdİkLeRiMiZi Allah'a Emanet Ettik aMa Asla!! UnUtMaDıK!!! |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. Sevgi kıskanmaz, övünmez, böbürlenmez. Sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz.Sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir. Sevgi her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır.Sevgi asla son bulmaz. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
(¯`·. ßÂLÂM ·´¯)
Pasaj Yöneticisi
|
Elimde solan güller, Son bir gayret dokunursa dudaklarına, Bil ki, içimde hasret,Bil ki, yüreğimde sevdadır sevdiğim,Sana bırakacağım en son esaret,Ve eller,Ve hayaller çekip gidecekse,Durmasın gitsin,Ben hep senin,Sen hep yüreğiminsin...
|
|
|
|
#23 |
|
Stajyer
|
seni sen olmadığında bile seviyorum
seni sensizlik kadar iyi tanıyorum... sen olmadığında yaşama merhaba diyebiliyorsam eğer bu "aşk" değil sana duyulan hasretin bir parçasıdır... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Stajyer
|
hasretin bu kadar yüküyken yüreğime sensiz yaşayabiliyorsam eğer hala bu "aşk" değil aşka duyulan "sevgi"nin bir parçasıdır.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Paylaşımcı
![]() |
YALNIZIM SADECE BUNU SÖYLEYİP SUSMAK İSTERDİM EBEDİYEN SUSMAK ÇÜNKÜ CANIM ACIYOR KONUŞTUKÇA,ÖZLEDİKÇE DAHA DOĞRUSU YAŞADIKÇA CANIM ACIYOR....
|
|
|
|