:::Bilgipasajı Forum:::

Pasaj güzel sözler topiği...

SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!! » YAŞAMAK ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > Sevgi Ve AŞK

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Pasaj güzel sözler topiği...
Etiketler: , , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2007, 04:25 PM   #16
ÇokromanTİKİm
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi

ÇokromanTİKİm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 610
Üye No: 8973

Teşekkürler: 1.553
604 Mesajına 2.879 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 388 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..

» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici çekici ve de güzelsin ama aranızda tekbir fark var onlar milyonlarca sen bitanesin..!

» biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacaK SENSE YAKTIĞIM ŞİİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK

» Yorgunum!! Çünkü yorgunluğumun seni sevmek gibi bir anlamı var. Yinede seni sevmekten duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar..

» Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba

» Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...

» KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM KAÇ GECE AĞLADIM BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ ^^UNUTAMADIM^^

Ahh bide alnının ortasına yapıştırsaydı
Tadından yenmezdi

ÇokromanTİKİm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 06:51 PM   #17
sevil
Gümüş Üye

sevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 4
Üye No: 9387

Teşekkürler: 164
8 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 sevil is on a distinguished road

düşünüyorum; da düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşündüğünü düşünmek diye düşünüyorum.
ya sen ne düşünüyorsun?

sevil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2007, 02:41 PM   #18
ÇokromanTİKİm
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi

ÇokromanTİKİm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 610
Üye No: 8973

Teşekkürler: 1.553
604 Mesajına 2.879 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 388 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute

SEN VARYA SEN SÜTLAÇ KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, ÇIĞ KÖFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ ÇEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İÇLİ KÖFTE GİBİ MÜKEMMELSİN YA!!!!!!!

Sesini duysam da her an görmek gibi değil. özlediğimi bil, her an hiç bir şey seni sevmek gibi değil..

CAMLARIN BUHARINA SENİ ÇİZDİM ERİYİP AVCUMA DÜSTÜLER, DEFALARCA öPTÜM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER.

Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer .. SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...

APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GÖZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN ÜŞÜYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DÜŞÜNÜYORUM...

Ahh bide alnının ortasına yapıştırsaydı
Tadından yenmezdi

ÇokromanTİKİm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2007, 11:55 AM   #19
süngerbob
Gümüş Üye

süngerbob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 60
Üye No: 12465

Teşekkürler: 1.574
54 Mesajına 136 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 59 süngerbob will become famous soon enoughsüngerbob will become famous soon enough

El ele gülmüşüz güllerin önünde ellerin yok..
süngerbob isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2007, 08:45 PM   #20
SuyunÖtesindekiYiğit
Gümüş Üye

SuyunÖtesindekiYiğit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 11
Üye No: 13699

Teşekkürler: 147
10 Mesajına 38 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 SuyunÖtesindekiYiğit is on a distinguished road

Biz Goncaları GöNlÜmÜzDe GüL YaPtık,
Değil Ayın Görkemine
Güneşe Bile Aldanmadık
SeVdİkLeRiMiZi Allah'a Emanet Ettik

aMa

Asla!! UnUtMaDıK!!!
SuyunÖtesindekiYiğit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 01:55 AM   #21
İLDM
Gümüş Üye

İLDM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 4
Üye No: 21721

Teşekkürler: 19
5 Mesajına 24 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 İLDM is on a distinguished road

Sevgi sabırlıdır, sevgi şefkatlidir. Sevgi kıskanmaz, övünmez, böbürlenmez.
Sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz.Sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir.
Sevgi her şeye katlanır, her şeye inanır, her şeyi umut eder, her şeye dayanır.Sevgi asla son bulmaz.
İLDM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 01:59 AM   #22
MAVİ KARANLIK
(¯`·. ßÂLÂM ·´¯)
Pasaj Yöneticisi

MAVİ KARANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 815
Üye No: 10817

Teşekkürler: 940
563 Mesajına 1.538 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 254 MAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond reputeMAVİ KARANLIK has a reputation beyond repute

Elimde solan güller,
Son bir gayret dokunursa dudaklarına, Bil ki, içimde hasret,Bil ki, yüreğimde sevdadır sevdiğim,Sana bırakacağım en son esaret,Ve eller,Ve hayaller çekip gidecekse,Durmasın gitsin,Ben hep senin,Sen hep yüreğiminsin...
Ordu Budur YARABBİ !
Ta Ki Yükselsin
Ezanlarla Müeyyed Namın.
Galip Et,
Çünkü Bu
Son Ordusudur İSLAMIN ....
MAVİ KARANLIK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 07:10 PM   #23
bloomgirl
Stajyer

bloomgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 5
Üye No: 22824

Teşekkürler: 68
6 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 bloomgirl is on a distinguished road

seni sen olmadığında bile seviyorum
seni sensizlik kadar iyi tanıyorum...
sen olmadığında yaşama merhaba diyebiliyorsam eğer
bu "aşk" değil sana duyulan hasretin bir parçasıdır...
bloomgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2007, 07:19 PM   #24
bloomgirl
Stajyer

bloomgirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 5
Üye No: 22824

Teşekkürler: 68
6 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 bloomgirl is on a distinguished road

hasretin bu kadar yüküyken yüreğime sensiz yaşayabiliyorsam eğer hala bu "aşk" değil aşka duyulan "sevgi"nin bir parçasıdır.
bloomgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2007, 04:04 PM   #25
_TalemS_
Paylaşımcı

_TalemS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 0
Üye No: 20727

Teşekkürler: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 _TalemS_ is on a distinguished road

YALNIZIM SADECE BUNU SÖYLEYİP SUSMAK İSTERDİM EBEDİYEN SUSMAK ÇÜNKÜ CANIM ACIYOR KONUŞTUKÇA,ÖZLEDİKÇE DAHA DOĞRUSU YAŞADIKÇA CANIM ACIYOR....
_TalemS_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla