SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:seni ne kadar çok sevdiğimi birbilsen arkana dönüp bakardın seni çok ama çok seviyorum sen benim birciğimsin sırma saçlım benim...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#31 |
|
Gümüş Üye
![]() |
seni ne kadar çok sevdiğimi birbilsen arkana dönüp bakardın seni çok ama çok seviyorum sen benim birciğimsin sırma saçlım benim
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Cezalı
|
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. ♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. alıntı Konu ÇokromanTİKİm tarafından (18-11-2007 Saat 03:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi
|
tşkler alıntı yazmanız yeterli ayrıca
|
|
|
#36 |
|
Stajyer
|
duyduğumda merak etmiştim aşkın nedemek olduğunu çok aradım çok sordum cevap alana kadar mücadele ettim sonunda cevabı buldum,
Aşk önce yürekte sıcak kalıp soğuyunca bitenmiş..GİZLİ YARAM. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Paylaşımcı
![]() |
*Hissettiğin hisleri hissettiğini hissettiğin an hissettiğin his aşktır.
*Sevmek ölemektir bence, bende sevmiştim ölmeden önce *Sevmek suçsa bu suça her zaman ortal olurum!!! *Sevmeyi bilmiyorsan taşıma o yüreği bırak gitsin. *Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen.Gecemidir bana seni düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen *Denizleri seviyorsan, dalgalarıda seveceksin.Sevilmeyi istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin.Uçmayı seviyorsan, düşmeyide bileceksin.Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin... *Sen çölde kurumuş bir gül olsaydın seni soldurmamak için hep ağlardım |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,Kendi yolumu çizdiğimde anladım... Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat,okuyarak,dinleyerek,değil... Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım... Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak kostuğunu anladım... Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım... Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşlarımı kahkahaya çevirdiğinde anladım... Biri insanı herhangi biri kırabilir,ama birtek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım... Fakat hakerdemiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşına, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde anladım... Yalan söylememek değil,gerçeği gizlememekmiş mağrifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım... Ve gurur,kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım... Ölürcesine isteyen beklemez sadece umut edermiş birgün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım... Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçilmeyecek kadar,ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Stajyer
|
» sen, herşeyden vazgeçtiğim anda; geriye tek kalansın...
» sensiz olduğum bir gün ömrümden bir hafta olarak azalıyor... » beni hayata bağlayan tek şey sensin.... » kul sıkışmadıkça, hızır yetişmezmiş; benim kalbim sıkışıyor, hızırım sensin... » sen bir sarmaşık bahçesinde açan gülsün, ben dikenin olup seni koruyayım ki; yüzün hep gülsün... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Paylaşımcı
![]() |
çok güzel sözler emeğine yüreğine sağlık
)sevgi emekmiş emek ise vazgeçmeyecek ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş.... hayat , yoluna cesareti olanlarla devam eder... hayattan yakınanlar ondan olmayacak şeyler isteyenlerdir... Konu meelis tarafından (13-02-2008 Saat 02:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|