SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:anı yaşa ve aldığın nefesin değerini bil!...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#77 |
|
Stajyer
|
Sen kurumuş yaprak olsan
Çıkmaz tozlu sokak olsan Ölsen kuru toprak olsan Yine seni sevecegim... Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste o en büyük gerçek... Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin. Özlemle özlenmektesin, Sen , özlemlerin içinde en çok özlenensin. Özlenenlerin içinde en özelsin.. Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim, Kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim, Belki göremeden öleceğim, fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEĞiM' Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak! Sana ne demeliyim bilmiyorum. güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim, çünkü bu can seninle yaşıyor... Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, Mutluluk ise gözbebeğin kadar yakın olsun, Umutların gerçek gerçeklerin, mutlulukların sonsuz olsun.. Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. ALINTIDIR |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Stajyer
|
Ben Bi SÖz Demeyecem Ama Bu Sözleri Yazan Herkese Tek Tek Tşekkür Etmek Istiyorum Helal Güzel Sözler
Konu kartuscu tarafından (21-08-2008 Saat 05:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Stajyer
|
Sana olan sewgim ıssız bir gecede beyaz bir taşın üzerinde yürüyen karıncanın ayak izlerinden bile gizlidir!..
Yaşamak sadece nefes almaksa,aciz bir bedende can taşımaksa, ben böyle yaşamak istemıorum!.. Sen kayboluşlarımda bulmalısın gittiğim yerleri hiç öğrenemediğim sağım solum olmalısın yönümü ararken... Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım. Sığındığın limanlar unutturamaz beni; ''Ben senin yüreğindeki fırtınayım!..'' |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.