SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:arkadaşlar hergün güzel sözler topluyoruz onlarıda aşk,sevda,hasret vb... güzel sözleriniziden günlük topik olusturalım ... herkesden güzel sözler bekliyorum sadece konuya ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi
|
arkadaşlar hergün güzel sözler topluyoruz onlarıda aşk,sevda,hasret vb... güzel sözleriniziden günlük topik olusturalım ...
herkesden güzel sözler bekliyorum sadece konuya ben ilgi göstermiyeyim... herkese sevgiler...
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
abece (25-04-2007),
DagNir (30-05-2007),
DiDaRıYaR (20-03-2008),
ecmel (19-04-2007),
GaReZz (09-04-2008),
kartuscu (30-12-2008),
kerimdj (14-10-2008),
meelis (06-03-2008),
midnattsol (26-06-2008),
mihmandar_yolcu (28-04-2008),
Modgelsin (31-05-2007),
PaSaJiST (21-05-2008),
ıslakkek (26-04-2007),
şeker (16-02-2008)
|
|
|
#2 |
|
Pasaj Yöneticisi
|
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.
|
|
|
#3 |
|
Nesterinzar
|
sevgi yasatan bir iksirdir;insan sevgiyle yasar,sevgiyle mutlu olur ve sevgiyle cevresini mutlu eder...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
.: Technology :.
![]() |
Elmas nasıl yontulmadan nasıl kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşamaz" Konfiçyüs
|
|
|
#9 |
|
Pasaj Yöneticisi
|
» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...
» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan.. Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum.... » Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin.
|