:::Bilgipasajı Forum:::

Pasaj güzel sözler topiği...

SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj güzel sözler topiği... konusunu görüntülemektesiniz özet:arkadaşlar hergün güzel sözler topluyoruz onlarıda aşk,sevda,hasret vb... güzel sözleriniziden günlük topik olusturalım ... herkesden güzel sözler bekliyorum sadece konuya ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > Sevgi Ve AŞK

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Pasaj güzel sözler topiği...
Etiketler: , , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2007, 06:46 PM   #1
ÇokromanTİKİm
.::HüKüMSüZ::.
Pasaj Yöneticisi

ÇokromanTİKİm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 610
Üye No: 8973

Teşekkürler: 1.553
604 Mesajına 2.879 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 388 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute
kalpp Pasaj güzel sözler topiği...

arkadaşlar hergün güzel sözler topluyoruz onlarıda aşk,sevda,hasret vb... güzel sözleriniziden günlük topik olusturalım ...
herkesden güzel sözler bekliyorum sadece konuya ben ilgi göstermiyeyim...
herkese sevgiler...

Ahh bide alnının ortasına yapıştırsaydı
Tadından yenmezdi

ÇokromanTİKİm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler :
abece (25-04-2007), DagNir (30-05-2007), DiDaRıYaR (20-03-2008), ecmel (19-04-2007), GaReZz (09-04-2008), kartuscu (30-12-2008), kerimdj (14-10-2008), meelis (06-03-2008), midnattsol (26-06-2008), mihmandar_yolcu (28-04-2008), Modgelsin (31-05-2007), PaSaJiST (21-05-2008), ıslakkek (26-04-2007), şeker (16-02-2008)
Alt 19-04-2007, 06:47 PM   #2
ÇokromanTİKİm
Pasaj Yöneticisi

Tecrübe Puanı: 388 ÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond reputeÇokromanTİKİm has a reputation beyond repute

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.

Tadından yenmezdi

Alt 19-04-2007, 06:54 PM   #3
Fasıl
Nesterinzar

Fasıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 399
Üye No: 10502

Teşekkürler: 4.371
385 Mesajına 1.568 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 372 Fasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond repute

sevgi yasatan bir iksirdir;insan sevgiyle yasar,sevgiyle mutlu olur ve sevgiyle cevresini mutlu eder...
Fasıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2007, 07:29 PM   #4
PReNs_MaRdiNi
Gümüş Üye

PReNs_MaRdiNi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 31
Üye No: 10969

Teşekkürler: 158
31 Mesajına 137 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 PReNs_MaRdiNi will become famous soon enoughPReNs_MaRdiNi will become famous soon enough

" ben yolu sormuyorum, arkadaş arıyorum."
PReNs_MaRdiNi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2007, 07:36 PM   #5
MaH_ŞeR
cousin

MaH_ŞeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2278
Üye No: 213

Teşekkürler: 1.546
1.443 Mesajına 3.602 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 939 MaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond repute

Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice
MaH_ŞeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2007, 08:00 PM   #6
EcmeL
.: Technology :.

EcmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 345
Üye No: 2469

Teşekkürler: 2.526
221 Mesajına 678 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 149 EcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to beholdEcmeL is a splendid one to behold

Elmas nasıl yontulmadan nasıl kusursuz olmaz ise; insan da acı çekmeden olgunlaşamaz" Konfiçyüs

EcmeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2007, 08:02 PM   #7
MaH_ŞeR
cousin

MaH_ŞeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2278
Üye No: 213

Teşekkürler: 1.546
1.443 Mesajına 3.602 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 939 MaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond reputeMaH_ŞeR has a reputation beyond repute

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler
MaH_ŞeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-04-2007, 08:53 PM   #8
Fasıl
Nesterinzar

Fasıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 399
Üye No: 10502

Teşekkürler: 4.371
385 Mesajına 1.568 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 372 Fasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond reputeFasıl has a reputation beyond repute

Büyük hedefler büyük fedakarlıklar ister.
Fasıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2007, 12:09 AM   #9
ÇokromanTİKİm
Pasaj Yöneticisi

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....

» Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin.

Tadından yenmezdi

Alt 24-04-2007, 03:28 PM   #