SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan sen diyorum sevgilim, hep sen... konusunu görüntülemektesiniz özet:SEN sen diyorum hep sen, sana adıyorum bütün adaklarımı bütün dualarımda hep sen bende sen bu bedende sen sen diyorum ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
DGS Mağduru
|
SEN sen diyorum hep sen, sana adıyorum bütün adaklarımı bütün dualarımda hep sen bende sen bu bedende sen sen diyorum sevgilim hep sen... sana çıkıyor bütün yollar sana yürüyor hep insanlar sensiz geçmiyor ki zor anlar sen diyorum sevgilim hep sen... papatyalarda senin falına bakıyorum; gelecek misin diye! güllerde seni kokluyorum senin güzelliğine bakıyorum bütün çiçeklerde sen diyorum sevgilim hep sen... sana susuyorum kurak günlerde yağmurda seni arıyorum delicesine beraber ıslanalım diye bir tek seni görüyorum bütün düşlerimde sen diyorum sevgilim hep sen... seni bekliyorum her geçen günün sonunda seni özlüyorum yalnız dolaşırken parklarda seni arıyorum sen kokan baharda sen diyorum sevgilim hep sen.... sen geleceksin diye umutlanıyorum her doğan güneşte[/font] gittiğin geliyor aklıma ayın her batışında yıldızlarla adını yazıyorum rüyalarıma sen diyorum sevgilim hep sen... Konu kıymık tarafından (01-09-2007 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
different (25-08-2007),
GaReZz (20-08-2008),
PaSaJiST (18-08-2008),
renovatio_25 (16-08-2007),
sensiz.asla (20-08-2008),
süngerbob (17-09-2007),
türker ertürk (25-08-2007),
yanlızlığın_prensesi (18-08-2007)
|
|
|
#2 |
|
(¯`·. ßÂLÂM ·´¯)
Pasaj Yöneticisi
|
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık ..
falat şiiri düzeltirsen daha iyi olacak ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
....SenBizLik....
|
Güzelmiş..Teşekkürler ..
Anlatmanın bile yetmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim, bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde... ....Kambur Kelimat.... Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım... Kalbim bana sesleniyor, “konuş artık” diyor, “haykır herkese içindekileri” diyor, “susma, çığlık çığlığa haykır dünyaya, haykır sevgini, haykır aşkını, kaçır onu, götür onu buralardan“ diyor! |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|