:::Bilgipasajı Forum:::

Pasaj Hazır Mesaj(sms) Topiği

SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Sevgi Ve AŞK alt forumunda bulunan Pasaj Hazır Mesaj(sms) Topiği konusunu görüntülemektesiniz özet:Adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir. Odasina grdgnde masada bir blgsyr gorur ve karisina e.Mail atmaya karar verir. Fakat ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > Sevgi Ve AŞK

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Pasaj Hazır Mesaj(sms) Topiği
Etiketler: , , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 03:18 PM   #31
eLecTRoNicK
elektronikMODERATÖRÜ

eLecTRoNicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 356
Üye No: 15570

Teşekkürler: 232
115 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 150 eLecTRoNicK is a glorious beacon of lighteLecTRoNicK is a glorious beacon of lighteLecTRoNicK is a glorious beacon of lighteLecTRoNicK is a glorious beacon of lighteLecTRoNicK is a glorious beacon of lighteLecTRoNicK is a glorious beacon of light

Adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir. Odasina grdgnde masada bir blgsyr gorur ve karisina e.Mail atmaya karar verir. Fakat yzdgi msjì frknda olmdn yanls bi adrese gondrir. Tam bu sirada farkli br yerde kadn, kocasinin cenaze torenindn evine yeni dnmstr. Ve blgsyrndaki maili gorur. Arkdslrndan geldgni dsndgu maili okuyunca oldugu yere yigilip kalr. Odaya giren annesi yerde yatan kizini ve ekrandaki msji gorur. Kime: SEVGILI KARIMA konu: YENI ULASTIM
"bndn haber aldgna sasiracgndn eminim. Burada bilgsyar var ve sevdklerimize e.mail gondrblyrz. Buraya yni ulstm ve kaydimi yptrdm. Hersey yrn snin buraya gelecgini dusunulerek hazrlanms. Seninle bulusmayi dort gozle bklyorum. Umarm bnim gbi sorunsuz bi yolclk gcrirsin. Not: BURASI COOK SICAK )

Sakaryalıyız ! ! !
Biz çok şehitler Verdik Bu Toprağa,
Yer Oynadi Gök Ağladi,
Düşman Vurdu;
Sakarya Nehri Kan Ağladi,
Yine Yilmadik Bu Yolda,
Biz Sakaryaliyiz;
Yikilmayiz...
Biz Gökte Kartal,
Yerde Aslan,
Denizlerde Balinayiz
Yoksula Elveren,
Haksiza Diz çöktüren
Bu Toprağin çocuklariyiz...

eLecTRoNicK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2008, 03:57 PM   #32
_nisan_
Stajyer

_nisan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 0
Üye No: 211049

Teşekkürler: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 _nisan_ is on a distinguished road

Konuşsam anlatamam sana,seni sevviyorum diyemem.sussam biçare kalır yüreğim,yinede adını silemem,sensiz kalmakmış kaderim,sonu ne olur bilemem,bu hayatta yaşıyorsam bilki sen varsın sevdiğim.kabuslar başlamışsa,rüyalarım kül olmuşsa,dağılmışsa sana yazdığım sayfalar,zaman durmuşsa,kapanmışsa kapılar hep yüzüme,hayat beni istemiyorsa sonum toprak olsada seninim sevdiğim.Ateş yakmış bütün hatıralarımı, dumanı sinmiş odama,doldurmuş yalnızlığımı.son olmazmış sevmeler ve buna aldandım.düşündüm de her gece seni ben sevdiğim.yaşamaz bahçenin sükun içinde kalanıyım,sensizlik sebebim olmuş,artık yolun sonundayım.Hergün ölmekte ve her gece yaşamaktayım.Sensiz olursa hayat bilki ölürüm sevdiğim.Duvarlar sırdaşım olmuş sensiz gecelerimde,ağlamak sığınağım olmuş her aklıma gelişinde,Bu dünya yalan olmuş her aklıma gelişinde,bu dünya yalan olur sen gittiğinde.!!!

_nisan_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2008, 10:27 PM   #33
midnattsol
Stajyer

midnattsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 7
Üye No: 205938

Teşekkürler: 67
7 Mesajına 16 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 midnattsol is on a distinguished road

• Yıldızlar kaydığında tutulan dilekler gerçek olsaydı ilk kayan yıldızdan bütün yıldızların kaymasını we kayan her yıldızdan senn mutlu olmanı isterdm
  • belki bir demli çay kokusu ile gelirm yanına belki yağmr olur düşerm şehrine belki dee göz yaşlarn olur süzülürm yanağına ama hep yanndaım bunu untma..
  • bilirm buz dağıdr özlem eflatun sabahlarda!Bilirm kulaklarm çınladğnda özleyenm war uzaklarda.Yine biliorm ki özleyenm özledğmdr aslında
  • Gülü gülene kalbi sewene wer,sewmek güzel şey kıymet bilene wer,ne zor ol kırılne de yumuşak ol ezl,bir gül kadar sewl,sewldğini bil
  • Ey benm aziz olanaçmadan solan sayn değerli çürk ciğerli,canlar paresi,deliler abidesi çöpçüler kralı,yulaf halkası,fındk ortası,yakışıklı hastası,gönül torbasımercimk çorbası,taksi kornası,biber dolması,tahn helwası,gönl neşesi,kalbimn en dern köşesi BUGN NASLSN BAKALIM???
midnattsol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2008, 04:57 PM   #34
GüL_GüZeLi
Stajyer

GüL_GüZeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 3
Üye No: 231108

Teşekkürler: 24
1 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 GüL_GüZeLi is on a distinguished road

Gözleriyle gözlerine göz koyanın,gözlerimle gözlerini oyarım,gözlerini gözlerden sakın,gözlerin gözlerime LAZIM..!

Gözlerin gözlerimi gözleriyle gözleseydi,gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi..!
Sevme sevsinler sana gönül versinler,aldanma aldat kıymetini bilsinler..!

İnsanlar kırmızı güllerin peşinden koşarken ayakları altında ezilen
papatyaların farkına varmazlar..!

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz..!

Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin..!

GüL_GüZeLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2008, 07:20 PM   #35
kavicater

kavicater - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 574
Üye No:

Bazılarının gözyaşları,bazılarının umutları,bazılarının hayalleri,bazılarının bitanesi,bazılarının en sevdiği,bazılarınınsa nefretiyim ya senin??
.................................................. .................................
Haytat birini sev!Onu kazanmak için çabala sabret ve sevgini sun eğer kabul ederse zafer onundur kabul etmezse suç senindir çünkü hak etmeyeni sevmişsindir....
.................................................. .....................................
Bazen yürekte fırtına kopar bazen tatlı bir esinti bazen derin bir duygu bazen kalpte hafif bir gezinti ama en güzeli,unutulmadığına dair küçük bir belirti...
.................................................. ..........................................
Güneşin en ısıtıcı parçası,yağmurun toprağa en son düşen damlası denizin sahile vuran en son dalgası İYİ GECELER DÜNYA TALISI........
.................................................. ...........................................
(tlfnuma gelen mesajlardan bikaçı)
Alt 15-08-2008, 07:12 PM   #36
GAAMZ33
Stajyer

GAAMZ33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 262782

Teşekkürler: 0
Tecrübe Puanı: 0 GAAMZ33 is on a distinguished road

“A”cıya “Ş”ikayetsiz “K”atlanmak=AŞK

buğulu camlardaki sözler gibisin benim nefesim olmadan sen bir hiçsin[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
sew ama mevsimlik olmasın yazın açıp kışın solmasın[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]

//Madem her şey basit bi formül..Mutluluğu söylesin kimya!

Gücün yetmez ısınmaya,hapsolunca yalnızlığa

GAAMZ33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2008, 02:37 PM   #37
[..sinem..]
Stajyer

[..sinem..] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 263874

Tecrübe Puanı: 0 [..sinem..] is on a distinguished road

arkadaşlar hepsi spprr.......
[..sinem..] isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-08-2008, 12:38 PM   #38
aydinus
Stajyer

aydinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 218162

Tecrübe Puanı: 0 aydinus is on a distinguished road

gerçekten harikasınız teşekkürler
aydinus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2008, 10:58 PM   #39
hüzün
bâb-ı esrar
Pasaj Yöneticisi

hüzün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1205
Üye No: 137654

Teşekkürler: 555
555 Mesajına 1.008 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 228 hüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant futurehüzün has a brilliant future
Standart Karışık mesajlar - 2

* Melekler kapı kapı dolaşırken silmek için günahları, bin melek çalsın kalbinin kapısını ve Yaradan hiç söndürmesin içimizdeki umut ışığını...

* Kopan ipe sımsıkı bir düğüm atarsınız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

* Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren yüce Allah'ın tüm müminleri bağışlaması dileğiyle.. hayırlı cumalar...

* Bir kandil daha Gül'süz geçiyor. Özlüyoruz ama O Gül geri gelmiyor.. Ey Gül! Ümmetin garip, haberin olsun..... Tüm gariplerin kandili mübarek olsun..

* Her şey sustuğunda ve herkes uykudayken güneşin doğuşunu seyretmek gibi bir şeydir sevdiğin için dua etmek.. Ufkumuzu sarsa da bazen ümitsizlik uzanan bir dost eli, bir tebessüm ısıtıverir içimizi. Dualar dökülür dudaklarımızdan bizi seven ve sevdiren Zat'a.. Duayla...

* Her insan mutlu olamaz çünkü gereğinden fazla özler dünü, hak ettiğinden fazla düşünür yarını ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü.. Her insan mutlu olamaz çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri ve asla göremez yanıbaşındakileri!.. Mutlu olmayı hak eden herkese...

* Dua kulluk toprağında, iman suyuyla büyüyen bir hitap çiçeğidir. Mevlam dünyada ravzasına, ukbada rızasına, cennette sefasına kavuştursun...

* "Canım!" dediklerinse eğer dünyayı güzel kılan, onlarsa her şeyini paylaştığın, onlarsa her zaman yanında hissettiğin, onlarsa gerçek dünyayı sana öğreten.. Sen de hep yanında olan ve kaybetmek istemediğin canına dua et.. Bil ki sen de gerçek bir cansın. Ben seni seçtim, kıymetini bil canım!...

* Ya Rab! Gözümüzden gözyaşını, gönlümüzden selamı, dilimizden birbirimize ettiğimiz duayı alma. Bizi birbirimizle imtihan etme, aramızdaki uhuvveti artır. Kalbimizi su-i zandan, ağzımızı gıybetten, nazarımızı tenkitten arındır. Bizi sahabe kardeşliği gibi bir kardeşlikle şereflendir. Bizleri Sana hizmet dairesinde daim ve kaim eyle. Amin.

* Ey Dost! Adın ne olursa olsun insanlar seni nasıl çağırırsa çağırsınlar ve ne olursa olsun sen benim Ebubekirimsin.. O ki sadakat ve vefanın simgesi, sadık dost demektir! Ey Ebubekir misali sadık dost! Bu yürekte Allah için sevilmektesin...

* Yaza çiçek açmak kışın solmayı gerektirdiği gibi önce bu dava uğrunda güller kendini solduracak sonra inşallah Rabbim o güllerin fedakarlıklarına karşılık insanlığa baharı ihsan edecek de çoğu o güllerin fedakarlıklarından habersiz olacak... Ama bunun ne önemi var ki O haberdar ya! Zaten o güllerin de derdi bu değil mi.. Rabbim kendisini bu dava uğruna solduran, unutan senin gibi güllerden ebeden razı olsun...

* Daha demin birşey duydum. Ben geçen sana birşey anlatmıştım. Dedim ki sana aramızda kalsın değil mi? Demin de başkasından duydum sana anlattığım şeyi bundan sonra senden uzak duracağım çok üzüldüm açıkçası... Numaranı da siliyorum.. hala aklım almıyor ya nasıl yaparsın bunu. ben sana güvenmiştim, nasıl gider de benim çorabımın delik olduğunu söylersin...

* Bu şehrin ortasında Yusuf gibi yalnızım. İbrahim gibi ateşe atılmayı bekliyorum. Kerbela da Hüseyin gibi susuzum. Hallac-ı Mansur gibi anlaşılması güç haldeyim. İmam-ı Rabbani gibi sürgündeyim. Bilal gibi kayaların altındayım. Bediüzzaman gibi hapis kuşuyum... Ama dostlarımın duasında olurum diye umutluyum!

* Farkında olmalı bir insan... Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli...Anne karnına sığarken, dünyaya sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli... Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürken de aynı avuçların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı.. Allah öyle yaşayanlardan eylesin...

* Yürekten gelen bir ses bu! Taa dosta uzanan.. Hatır gönül vefa var o dostun mayasında. Selam, sevgi, rahmet ona uzansın. O dostun duaları kabul olsun.. Muhabbetle..

* Senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seveyrum. misur ekmeğunun gara lahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun. Cözlerun ayder yaylasi kadar cüzel, cüldüğun zaman yüzün cünes cibi parlay, sesun kemençe sesu cibi adami costuray, agasar bali cibi tatlisin, giresun finduğu cibi şirinsun, rizenun çayi cibi doyulmazsun. Varlığun adami rüzcarın yelkeni sarduğu cibi saray. UYY! daha ne diyeyum seni sevduğumdan beru karaya vurmus hamsi cibiyum daa..

* Okunmamış esrarlı öykünün memnu satırları gibidir yüzün. Vuslatın eflatun gecelerinde uykusunu kaçırmışsın gündüzün... Oysa ne yerdesin ne gökte.. Derindesin rüya kadar derinde.. Apaksın kirli kalbimin ücra köşesinde...

* Leyla değilim dost! Lakin çöle çağırırsan gelirim. Sen gel de yeter ki, yola yük olmam, yol olur gelirim... Gönlümden gönlüne yol var dost, çağırmasan da yine gelirim...

* Kendine iyi bak dersin çünkü güzel bir temennidir mutlu ederek ve mutlu olarak, söyleyene de söylenene de huzur bırakarak... Kendine iyi bak dersin üzülerek, çünkü bir veda sözcüğüdür hoşçakal gibi, işte gidiyorum bak, gidene de gönderene de buruk bir tat... Kendine iyi bak dersin çünkü dediğin kişi çok değerlidir ve sen değer verdiğine iyi bakılmasını istersin onu kendine emanet ederek ve ona güvenerek.. İşte bu yüzden kendine iyi bak! Kendine çok iyi bak..

* Rabbim seni o kadar çok sevsin ki O'na yar olanların yari olasın, attığın her adım seni O'na yaklaştırsın. Konuştuğun ehr kelime O'nu anlatsın, baktığın her şeyde O'nu göresin. Seni yakan ateş O'na duyduğun aşkın ateşi olsun. Döktüğn gözyaşı sana derece kazandırsın öyle bir hal al ki Mevla'da kaybolasın...

* Dua yüreğin güneşidir. Kimi yürekte her gün doğar, kimi yürekte ebediyen batar. Yüreğimde doğan güneşe ortak ettim seni. Sen de güneşinden mahrum bırakma beni..

* Sabahın ilk ışıkları vururken yüzüne, gönül bahçendeki çiçekleri görmeye geldim... Uyandın mı melek yüzlüm uykundan, sana günaydın demeye geldim...

* Duasız üşür yürek bil! Sana bir dua eden olsun, sen birine dua et! Bilemezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını açan.. Bilemezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan.. Her duanın karşılığı en doğru zamanda verilecektir. Duanda var olmak dileğiyle...
hüzün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 10:09 PM   #40
seyma
Gümüş Üye

seyma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 67
Üye No: 24001

Teşekkürler: 1
81 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 seyma is a jewel in the roughseyma is a jewel in the roughseyma is a jewel in the roughseyma is a jewel in the rough

hani insanın tlf di dit di dit diye çalar, ekranda bi msj alındı yazar. İnsan merak ederkim yolladı ne yazdı diye işte o heyecanı yaşaman için bu mesajı yolluyorum

Seni üzenleyin topu patyasin. Sekeyi camuya düssün. Anneleyi onlayı hepdövsün. Misketleyi kaybolsu. Disleyi cüyüsün, sokomelyeyi eyisin.Bayamda kimse paya veymesin. Yeye düssün uf olsun

yorganı kafama çektim seni düşünüyorum gülüşün tavırların aklımdan çıkmıyor bütün gücümle uyumaya çalışıyorum umarım rüyamda seni görürüm Çünkü annem hıçgırığımın geçmesi için korkmam gerektiğini söyledi

Telefonum sana hast... nerden anladım biliyor musun ? çünkü sen arayınca heyecandan titiriyo sanırım sen de farkındasın heyecanlanmasın diye aramıyorsun...

Konu seyma tarafından (05-09-2008 Saat 10:31 PM ) değiştirilmiştir..
seyma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla