Video Paylaşım Alanı bölümündeki Spor Videoları alt forumunda bulunan hırvatistan maçı konusunu görüntülemektesiniz özet:sevgili arkadaşlar; türkiye hırvatistan maçının full görüntülerine ihtiyacım var. ne kadar kaliteli olursa benim için o kadar iyi olur. elinde ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Stajyer
|
sevgili arkadaşlar; türkiye hırvatistan maçının full görüntülerine ihtiyacım var. ne kadar kaliteli olursa benim için o kadar iyi olur. elinde olan ya da indirebileceğim bir adres bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
teşekkürler Konu thecrowtr tarafından (21-06-2008 Saat 12:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stajyer
|
acaba konuyu açamadım mı? ilk denemem başarabildim mi bilmiyorum. acemilik işte kusura bakmayın Türkiye Hırvatistan maçının full görüntülerine ihtiyacım var diye konu açmaya çalıştım ama. neyse arkadaşlar nasıl ve nerden indirebileceğim konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler Konu thecrowtr tarafından (21-06-2008 Saat 12:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cold Spring Harbor
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.