Video Paylaşım Alanı bölümündeki Spor Videoları alt forumunda bulunan Le Bron Yiğit : Vapurun Bacasına Basket Atan Türk konusunu görüntülemektesiniz özet:16 yaşında NBA yolunda bir Türk 16 yaşındaki Le Bron Yiğit lakaplı basketbolsever bir gencin çektiği bu video sonrası takımlardan ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
16 yaşında NBA yolunda bir Türk 16 yaşındaki Le Bron Yiğit lakaplı basketbolsever bir gencin çektiği bu video sonrası takımlardan kendisine inanılmaz teklifler geliyor... Şovunda basketbol topunu inanılmaz bir şekilde vapurun bacasından içeri bile sokuyor... LE BRON YİĞİT'İN İNANILMAZ ŞOVU KAÇIRMAYIN!... Lakabı Lebron Yiğit. Üsküdar sahilinde arkadaşlarıyla basket şov yapıyor. Hareketleriyle NBA yıldızlarına nazire yapıyor. Basketbol topunu yaklaşık 20 metreden çembere deliksiz sokuyor. Elindeki basket topunu her atışında potaya isabet ettiren, her defasında potadan biraz daha uzaklaşan ama bana mısın demeyen, en sonunda topu alıp vapura fırlatan ve vapurun bacasını 12’den vuran “Lebron Yiğit” video paylaşım sitelerinin en gözde videosu oldu. Videoların altına yazılan yorumlar ise videodan daha ilginç bir hâl almış. Videonun programlar desteğiyle montajlandığını düşünenlerle, gerçek olduğunu düşünenler gruplara bölünmüş durumda. “Lebron Yiğit”in elinden çıkan topla potaya ve vapur bacasına giren topun farklı olduğunu düşünenlerin sayısı bir hayli fazla. Topun, “Lebron Yiğit”in elinden çıkan top olduğuna emin olanların sayısı da azımsanmayacak kadar artmış durumda. Arkadaşları ile basketbol oynarken bir anda topu eline alıp boğaz kıyısındaki alanda basket şov yapan Yiğit’in basketleri sırrını koruyor. Bazı internet kullanıcıları ise videonun Garanti Bankasının reklâmı olduğunu tahmin ediyorlar. Birazdan yaptıkları daha da inanılmaz. Açıkta seyir halinde giden vapurun bacasından topu sokmayı başarıyor. Mesafe ise tahmini 30-40 metre. Kıyıdan eliyle fırlattığı top uzun menzile rağmen bacadan içeri giriyor. Paylaşım sitelerinin gözdesi olan video izlenme rekoru kırıyor. Ancak görüntüler konusunda yorumcular ikiye bölünmüş durumda. Videonun programlar desteğiyle montajlandığını düşünenler de var, gerçek olduğunu düşünenler de. Basket şov yapan Yiğit’in basketleri sırrını koruyor. Bazı internet kullanıcıları ise videonun Garanti Bankasının reklâmı olduğunu ileri sürüyor. NOT:İzleyen Herkesin Ama Ama Herkesin Olumluda Olsa Olumsuzda Olsa Yorum Yapmasını İstiyorum...Yorum Yapmadan Geçmeyelim... Alıntı...
Ansızın Sızın;Sızım Sızım Sızlatıyor.. ![]() ...! Kişinin Fikri Neyse ; Zikride Odur !... Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım ![]() Konu PaSaJiST tarafından (20-10-2008 Saat 04:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Link Yenilendi ...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.