:::Bilgipasajı Forum:::

Türkiye 8 yaşındaki bu futbolcuyu konuşacak

Video Paylaşım Alanı bölümündeki Spor Videoları alt forumunda bulunan Türkiye 8 yaşındaki bu futbolcuyu konuşacak konusunu görüntülemektesiniz özet:Daha 8 yaşında olmasına rağmen kendinden büyükleri yatırıp kaldırıyor, Ronaldinho veya Messi nin küçüklük versiyonu bu olsa gerek [Sadece pasaj ...

Geri git   :::Bilgipasajı Forum::: > SOSYAL KONULAR & EĞLENCE > Video Paylaşım Alanı > Spor Videoları

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Türkiye 8 yaşındaki bu futbolcuyu konuşacak
Etiketler: , , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-08-2008, 12:23 PM   #1
Raskolnikov
Certified Ethical Hacker

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2237
Üye No: 2

Teşekkürler: 556
1.612 Mesajına 5.202 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 673 Raskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond repute
Standart Türkiye 8 yaşındaki bu futbolcuyu konuşacak

Daha 8 yaşında olmasına rağmen kendinden büyükleri yatırıp kaldırıyor, Ronaldinho veya Messi nin küçüklük versiyonu bu olsa gerek

[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]

Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir.
Ansiklopedi - Sanal Alışveriş - İngilizce Türkçe Sözlük - Define
Raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler :
[spixel] wolle (03-08-2008), baha206 (05-08-2008), CoRTeZ (03-08-2008), ÇaKaL (03-08-2008), ÇokromanTİKİm (03-08-2008), DEMET (03-08-2008), EcmeL (04-08-2008), kmya (06-08-2008), kıymık (03-08-2008), Mesut SAHIN (03-08-2008), mihmandar_yolcu (15-08-2008), mirb l KIKOOOO (03-08-2008), nûr-efşân (03-08-2008), onurgs (03-08-2008), rabiam (03-08-2008), turko38 (03-08-2008), TÜRKO (04-08-2008), ümit578 (03-08-2008)
Alt 03-08-2008, 12:28 PM   #2
CoRTeZ
Yorulmaz Nöbetçi

CoRTeZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 5232
Üye No: 11120

Teşekkürler: 2.038
3.071 Mesajına 8.009 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1338 CoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond reputeCoRTeZ has a reputation beyond repute

10 numara oynuyor valla

Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare.
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare.
Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım.
Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım.
Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın?
Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane.
CoRTeZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 12:36 PM   #3
HazanBeyi
Stajyer

HazanBeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 4
Üye No: 251810

Teşekkürler: 0
2 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 HazanBeyi is on a distinguished road

Kabiliyet meselesi. İçimizde keşfedilmeyi bekleyen daha niceleri vardır. Teşekkürler.
HazanBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 02:33 PM   #4
Raskolnikov
Certified Ethical Hacker

Raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 2237
Üye No: 2

Teşekkürler: 556
1.612 Mesajına 5.202 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 673 Raskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond reputeRaskolnikov has a reputation beyond repute

Yeni videoları da gelecek yakında

Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir.
Ansiklopedi - Sanal Alışveriş - İngilizce Türkçe Sözlük - Define
Raskolnikov isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 05:46 PM   #5
onurgs
..........

onurgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 4155
Üye No: 99046

Teşekkürler: 2.256
1.914 Mesajına 2.585 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 833 onurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond repute

Arkadaş yaşına göre güzel oynuyor yalnız bir şey daha önemli oynadığı arkadaşları iyi oynayamıyorsa normal top oynamayı bilen bir çocuk olsa da güzel oynar ama arkadaşları da iyi ise gerçekten yaşına göre iyi oynuyor

bir şeye daha dikkat çekmek isterim görüntüler gerçekten güzel ama bir çok antranör görüntüden çok canlı olarak izlemeyi tercih eder bu tip durumlar da hile olabileceğini düşünür

son olarak küçük arkadaşımıza gelecekte gerçekten futbol oynamak istiyorsa bu yaşlarını iyi değerlendirmesini futbolu asla bırakmamasını ve sürekli koşarak kaslarını geliştirmesini öneririm
onurgs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 06:26 PM   #6
boss2000
Stajyer

boss2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1
Üye No: 2739

1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 boss2000 is on a distinguished road

ben birşey diyeyim : öyle çokta ahım işahım bir oyunu yok.

epeyce bir abartmışsınız ! sanki nesi var bu görüntülerin emsallerinden farklı olarak
boss2000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 06:33 PM   #7
onurgs
..........

onurgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 4155
Üye No: 99046

Teşekkürler: 2.256
1.914 Mesajına 2.585 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 833 onurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond reputeonurgs has a reputation beyond repute

Alıntı:
boss2000´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben birşey diyeyim : öyle çokta ahım işahım bir oyunu yok.

epeyce bir abartmışsınız ! sanki nesi var bu görüntülerin emsallerinden farklı olarak
Hocam 8 yaşında ki bir çocuktan maradona olmasını bekleyemezsiniz eğer futbolcu olmak istiyorsa tabiki kendini geliştirecek ama yaşı daha 8

Gelişmeye açıksa zaten futbolcu olarak ileride karşımıza çıkar
onurgs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 08:09 PM   #8
mtiske
Stajyer

mtiske - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 0
Üye No: 2441

0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 mtiske is on a distinguished road

Birileri zorla reklam yaptırıyor ki meşhur olup da büyük kulüplerin dikkatini çeksin
Karşısındaki bir şey bilmezsse ben de kendimi ronaldo sanabilirim

Abartmaktan yana bizden iyisi yok zaten
mtiske isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 08:11 PM   #9
kıymık
ConsTanT MoTioN

kıymık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: BilgiPasajı Kuvvetleri Komutanlığı 4.Bölge Müdürlüğü :p
Konular: 929
Üye No: 8788

Teşekkürler: 3.479
811 Mesajına 2.748 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 700 kıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond reputekıymık has a reputation beyond repute

Sanki görmüş, "reklam" yapanları tanıyormuş gibi konuşmuşsunuz...
8 yaşındaki bir çocuk ne bilir ki zaten... 8 yaşında hemen hemen hepsi aynıdır. Ve bu çocuk belirgin şekilde diğerlerinden ayırıyor kendini. Ronaldinho zannetmiyor yani.. 8 yaşındaki her çocuk onun kadar koşabilir.. Ama o daha fazlasını yapıyor..
Uğrunda harâb eylediğim ömr-i harâbım?
kıymık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 09:29 PM   #10
sercinyo41
Stajyer

sercinyo41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 0
Üye No: 4163

0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0