Video Paylaşım Alanı bölümündeki Spor Videoları alt forumunda bulunan Türkiye 8 yaşındaki bu futbolcuyu konuşacak konusunu görüntülemektesiniz özet:Daha 8 yaşında olmasına rağmen kendinden büyükleri yatırıp kaldırıyor, Ronaldinho veya Messi nin küçüklük versiyonu bu olsa gerek [Sadece pasaj ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
[spixel] wolle (03-08-2008),
baha206 (05-08-2008),
CoRTeZ (03-08-2008),
ÇaKaL (03-08-2008),
ÇokromanTİKİm (03-08-2008),
DEMET (03-08-2008),
EcmeL (04-08-2008),
kmya (06-08-2008),
kıymık (03-08-2008),
Mesut SAHIN (03-08-2008),
mihmandar_yolcu (15-08-2008),
mirb l KIKOOOO (03-08-2008),
nûr-efşân (03-08-2008),
onurgs (03-08-2008),
rabiam (03-08-2008),
turko38 (03-08-2008),
TÜRKO (04-08-2008),
ümit578 (03-08-2008)
|
|
|
#2 |
|
Yorulmaz Nöbetçi
|
10 numara oynuyor valla
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare. Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Yeni videoları da gelecek yakında
|
|
|
|
#5 |
|
..........
|
Arkadaş yaşına göre güzel oynuyor yalnız bir şey daha önemli oynadığı arkadaşları iyi oynayamıyorsa normal top oynamayı bilen bir çocuk olsa da güzel oynar ama arkadaşları da iyi ise gerçekten yaşına göre iyi oynuyor
![]() bir şeye daha dikkat çekmek isterim görüntüler gerçekten güzel ama bir çok antranör görüntüden çok canlı olarak izlemeyi tercih eder bu tip durumlar da hile olabileceğini düşünür ![]() son olarak küçük arkadaşımıza gelecekte gerçekten futbol oynamak istiyorsa bu yaşlarını iyi değerlendirmesini futbolu asla bırakmamasını ve sürekli koşarak kaslarını geliştirmesini öneririm ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stajyer
|
ben birşey diyeyim : öyle çokta ahım işahım bir oyunu yok.
epeyce bir abartmışsınız ! sanki nesi var bu görüntülerin emsallerinden farklı olarak |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
..........
|
Alıntı:
![]() Gelişmeye açıksa zaten futbolcu olarak ileride karşımıza çıkar ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stajyer
|
Birileri zorla reklam yaptırıyor ki meşhur olup da büyük kulüplerin dikkatini çeksin
Karşısındaki bir şey bilmezsse ben de kendimi ronaldo sanabilirim Abartmaktan yana bizden iyisi yok zaten |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ConsTanT MoTioN
|
Sanki görmüş, "reklam" yapanları tanıyormuş gibi konuşmuşsunuz...
8 yaşındaki bir çocuk ne bilir ki zaten... 8 yaşında hemen hemen hepsi aynıdır. Ve bu çocuk belirgin şekilde diğerlerinden ayırıyor kendini. Ronaldinho zannetmiyor yani.. 8 yaşındaki her çocuk onun kadar koşabilir.. Ama o daha fazlasını yapıyor..
|
|