Hobiler ve Tercihler bölümündeki Tamir-Bakım-Onarım alt forumunda bulunan Elektrik İle İlgili Sorularınız Buraya konusunu görüntülemektesiniz özet:Arkadaşlar evinizdeki işyerinizdeki yapabileceğini düşündüğünüz ancak yapmayı bilmediğiniz elektrik arızalarını ya da sorununuzu bu konuya yazın geniş açıklamalı bi şekilde ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: buraya, elektrik, ile, ilgili, sorulariniz |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bir KemalisT Mod.
|
Arkadaşlar evinizdeki işyerinizdeki yapabileceğini düşündüğünüz ancak yapmayı bilmediğiniz elektrik arızalarını ya da sorununuzu bu konuya yazın geniş açıklamalı bi şekilde size anlatayım veya sizi yönlendireyim
![]() |
|
|
|
| Bu kullanycylar mesaja te?ekkür ettiler : |
ERTUĞRUL...! (13-02-2008),
kıymık (13-02-2008)
|
|
|
#3 | |
|
elektronikMODERATÖRÜ
![]() |
Alıntı:
restansı kopmuşdur büyük ihdimalle....resdans alman ve tak man gerekir
Sakaryalıyız ! ! ! Biz çok şehitler Verdik Bu Toprağa, Yer Oynadi Gök Ağladi, Düşman Vurdu; Sakarya Nehri Kan Ağladi, Yine Yilmadik Bu Yolda, Biz Sakaryaliyiz; Yikilmayiz... Biz Gökte Kartal, Yerde Aslan, Denizlerde Balinayiz Yoksula Elveren, Haksiza Diz çöktüren Bu Toprağin çocuklariyiz... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ConsTanT MoTioN
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
elektronikMODERATÖRÜ
![]() |
katılıyorum sanki tost makinasını tost yapmışsın ![]()
Sakaryalıyız ! ! ! Biz çok şehitler Verdik Bu Toprağa, Yer Oynadi Gök Ağladi, Düşman Vurdu; Sakarya Nehri Kan Ağladi, Yine Yilmadik Bu Yolda, Biz Sakaryaliyiz; Yikilmayiz... Biz Gökte Kartal, Yerde Aslan, Denizlerde Balinayiz Yoksula Elveren, Haksiza Diz çöktüren Bu Toprağin çocuklariyiz... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
elektronikMODERATÖRÜ
![]() |
sen üzerine basdırdın???bizde ayakla basdın sanıyoz kardeş........öyle anladık valla
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bir KemalisT Mod.
|
evet tost makinalarında genelde restans kopması olur fazla bastırınca... Arkadaşımın dediği gibi bir restans alıp takın fakat şuna değineyim ki bu hiçte kolay birşey değil
![]() tost makinesinin içi karışıktır tabi makineden makineye fark var onun için net konuşamıyorum ![]() bir beyaz eşyacıya götürüp yaptırman daha doğru olur özellikle garantili ise hiç dokunma derim çünkü senin o vidasını gevşetmen bile garantiyi bozar yani servis artık kabul etmez ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Stajyer
|
Alıntı:
arkadaşlar 220 ye 24 bir trafom var 220 beslemesine seri olarak bir dimmer bağladım bu sayede çıkış voltajını değiştirerek köprü diyot ve kondansatör ile çeşitli voltajlardaki pilleri ve gerekirse araba aküsünü şarj etmeyi amaçlıyorum sorun=dimmeri sonuna kadar kısmış bile olsam çıkış voltajı 6-7volt kalıyor(sanırım dimmerin elektronik olmasından kaynaklanıyor)başka bir fikri olan varmı? teşekkürler. Konu alpaslan555 tarafından (09-01-2009 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Yasak!!! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bir KemalisT Mod.
|
işim genelde tesisat üzerine fazla anlamıyorum kondansatör diyot işlerinden tost makinesi olayına gelince eğer kablodan bi sorun olsa sigorta atardı ama arkadaşımız sigortanın atıp atmadığını yazmamış
![]() |
|
|