SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Teknolojik Gelişmeler alt forumunda bulunan Hadi Biraz İcad Yapalım !!! konusunu görüntülemektesiniz özet:Arkadaşlar Bazen icad edilecek birşey kalamamış gibi geliyor ama her defasında içimden "bunu niye ben düşünemedim" diye mutlaka geçiyor Mesela ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Altın Üye
![]() |
Arkadaşlar
Bazen icad edilecek birşey kalamamış gibi geliyor ama her defasında içimden "bunu niye ben düşünemedim" diye mutlaka geçiyor ![]() Mesela benim aklıma gelen çok basit bir icad var: Plastik bir çay kaşığı ve ucunda sallama çay.Biliyorsunuz sallama çay içerken en büyük dert demlendikten sonra bardaktan çıkarmak.Böylece sıkma,karıştırma,bardaktan çıkarma derdi kalmayacak.... Sizin aklınızda böyle uçuk fikirler var mı? Bu yazının tüm hakları saklıdır,okuyupta sonra ben icad ettim diye piyasaya çıkmak kanuni suçtur!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
E=mc²
|
bnm aklımda şemsiye ile güzel bi şey var
![]() mesela şemsiyeyi tutuyoruz ne kadar tutsakta ıslanıyoruz ama bence tutlacak yerde biraz değişiklik yapsak daha iyi olur aklımdakileri resimleştirip pasaja ekleyecem ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stajyer
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stajyer
|
o cay kasığını yıllar önce ürettiler ama yinede iyi düsünmüsün bence kasığın icine atesi koysunlar bu sekilde yavas cay icen insanlar cayı sogumadan içmiş olur
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stajyer
|
benim aklımda da şöle bişi var:
çocuklar çanta tasırken çok yorulurlar onlar için güsel bişi düşündüm uzaktan kumandalı bir çanta olsa ne ii olurdu hem çocuklar eğlenir hemde yorulmazlar bu çok ii bende uzaktan kumandalı çanta yaptım çok rahat ve eğlenceli HERKEZE TAVSİYE EDERİM... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Stajyer
|
yada kapkaççılardan korunmak için kadın çantalarına
otomatik kontrol sistemi ile bir kemer yada ona benzer birşey yapmak aklımdan geçıyor ancak bunun maliyeti beni zorlayacağından şu anda başka düşünceler var aklımda onlarla ugraişıyorum onları yaparsam buraya yazarım |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|