Yazılım Tanıtımları bölümündeki Türkçe Yamalar alt forumunda bulunan Total Video Converter 3.11 Türkçe Yama konusunu görüntülemektesiniz özet:Yaman ın Kurulumu: Yamayı kurmaya başlamadan önce Total Video Converter 3.11 programını tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Yorulmaz Nöbetçi
|
Yamanın Kurulumu:Yamayı kurmaya başlamadan önce Total Video Converter 3.11 programını tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı Total Video Converter 3.11 programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama "C:/Program Files/Total Video Converter" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurduysanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
Not: Her ihtimale karşı "C:/Program Files/Total Video Converter" klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare. Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane. Konu CoRTeZ tarafından (12-10-2008 Saat 03:02 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.