DUYURULAR bölümündeki Üye Olurken Problem Yaşayanlar alt forumunda bulunan Doğum günü sorunu konusunu görüntülemektesiniz özet:Forumda doğum günümüzü güncellemiz için ricada bulunmuşsunuz. Ancak ben doğum tarihimi güncellediğim halde bana hatalı tarih veya boş giriş yaptınız ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Forumda doğum günümüzü güncellemiz için ricada bulunmuşsunuz. Ancak ben doğum tarihimi güncellediğim halde bana hatalı tarih veya boş giriş yaptınız mesajı veriyor. İlgilenirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Tarih bilgisi veriver.. ekleyelim..
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
geçmiş doğum günün kutlu olsun.Allahtan hayırlı bir ömür dilerim.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
Pasaj Yöneticisi
|
kardes gecmis dogum gunun gecmis olsun...HAYIRLI UUZN OMURLER>>>
|
|
|
#6 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Allah razı olsun cemi cümlemizin tüm geçmişlerimize değsin diyerek bu pastayı keserim.
Not : İnşallah Allah hepinize hayırlı bereketli huzurlu sıhhatli salih emelli bir ömür verir. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ordinaryüs
![]() |
doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara sağlık ve esenlik dolu günler sizinle olsun dileği ile sevgiler.
Konu yergun_002 tarafından (03-09-2006 Saat 01:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Stajyer
|
benimde dogum dunu tarihimde bi hata var.19.05.1985 olacak yere dogum yilini yanlis veriyor.1958 cikiyor.bu hatayida duzeltirseniz cok sevinirim tesekkurler.
|
|
|
|