DUYURULAR bölümündeki Üye Olurken Problem Yaşayanlar alt forumunda bulunan yetkiniz olmuyan bölgeye giriyosunuz konusunu görüntülemektesiniz özet:sayın üstadım mailime gönderdiğiniz mailleri okuyup linke tıklağımda nikimi ve şifremi girince yetkiniz olmuyan bölgeye giriyosunuz diye bir uyarı alıyorum ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: bolgeye, giriyosunuz, olmuyan, yetkiniz |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Stajyer
|
sayın üstadım mailime gönderdiğiniz mailleri okuyup linke tıklağımda nikimi ve şifremi girince yetkiniz olmuyan bölgeye giriyosunuz diye bir uyarı alıyorum acaba aktivasyon sorunumu var bilmiyorum aktivasyon yaptım ama bu sorun abonesi olduğum elektironik sayfalarındada yaşıyorum ancak forum ana sayfasından girebiliyorum yardımcı olacağınız ümidiyle saygılarımla
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
administrator
![]() |
sanırım kullandığınız browserin cookie ayarlarıyla alakalı bir sorun. Acaba üye girişi yapıyorken beni hatırlayı işaretliyor musunuz? Eğer işaretlediğiniz halde bunu söylüyorsa muhtemelen cooki yani çerez yani sizin kullanıcı bilgilerinizi bilgisayarınızda tutan küçük dosya ile ilgili bir sorun var demektir. Bilgipasajını güvenilir sitelere eklemeyi deneyin.ve eğer demiyorsanız beni hatırla diyin.
|
|
|
|
#4 | |
|
Stajyer
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stajyer
|
hotmail adresime gelen mail adresimde link yönlendirmesine tıklayıp sitemize giriyoruz yukarıda hoş geldiniz electron diyor alta yönledirmeden ötürü siteye girişi için nikimi ve şifremi giriyorum ondan sonra yetkiniz olmuyan sayfaya giriş yapıyorsunuz diyor hotmailden linkle yönledirilince nikimi ve şifremi girdiğim an direk o safayı görmem lazım göremiyorum ancak ana sayfaya dönüp nikimi ve şifremi girip mail adresime yönlenim sitedeki mesajı öyle okuya biliyorum ilgiye çok teşekkürler bilgi paylaşım yardımlaşma kardeşlik böyle olur birkez daha konuya yardım eden üstatlara sevgiler saygılar sunarım
![]() Konu electron tarafından (14-03-2007 Saat 02:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Paylaşımcı
![]() |
bu çöplüğe taşınmış konuları görmek için tıkladığımda yetkiniz olmayan bölgeye giriyorsunuz diyor bunu nasıl çözümleyebiliriz.......
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üst Düzey Yönetici:)
|
çöp kutusunu sadece yöneticiler görebilir
|
|
|
|
#10 |
|
Stajyer
|
ben cevapta yazamıyorum sorun nedir?
az öncesine kadr Konu TÜRKO tarafından (25-09-2007 Saat 09:42 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: mesajlar birleştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|