DUYURULAR bölümündeki Üye Olurken Problem Yaşayanlar alt forumunda bulunan Gümüş Üyelik Sorunu konusunu görüntülemektesiniz özet:Ben Üyeliğimi Yükseltip Gümüş Üye olmak istiyorum.Ne yapmam Gerekir_?...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#2 |
|
Üst Düzey Yönetici:)
|
gümüş üyelik forum yönetimindeki kişilerin sana referans olmasıyla ve zamanla açtığın konular yazdığın mesajlar değerlendirilip veriliyor
|
|
|
|
#3 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Referans olmaktan kasıt ne?
Pasaj sakininden sonra hangi rütbeye geçiş yapıyoz.Bi de kaç teşekkür gerekiyo? Konu TÜRKO tarafından (16-02-2008 Saat 09:03 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
GENERAL
|
arkadalşım forumda sağlıklı yararlı paylaşımlar yaparsan
seviyeli yazışırsan güven sağlarsan kesin gümüş olursun hatta Altın da ama sen bir iki yararlı paylaşım yapp
|
|
|
#5 | |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Alıntı:
Gerisine biz karar veriyoruz, mesaj ve teşekkür rap diye bişey yok, mesajınız sizi belli eder zaten.. Sevgiler
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yorulmaz Nöbetçi
|
Ek olarakta pasajda flood yasak!
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare. Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yorulmaz Nöbetçi
|
heryerde geyik yapmakta yasak pasaj cafe hariç.
Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare. Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane. |
|
|
|