İtiraf ve Hatıra Köşesi bölümündeki Vasiyetim Var alt forumunda bulunan vasiyet konusunu görüntülemektesiniz özet:ben ölünce kendimden çok sevdiğim bir kız var o (ağlamaz ya) ve diğer tüm sevdiklerim ağlamasın. diğerleri de ağlamaz zaten. ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
Stajyer
|
ben ölünce kendimden çok sevdiğim bir kız var o (ağlamaz ya) ve diğer tüm sevdiklerim ağlamasın. diğerleri de ağlamaz zaten. bilgisayarımı kardeşime bırakıyorum (gözü vardı). odamı kardeşim saydığım canım arkadaşım halile bırakıyorum. geri kalanlardan da işe yarayanlar ailemde paylaşılsın kalanı da ihtiyacı olanlara verilsin.
tabutum meşe ağacından olsun çok severim. mezarıma gül dikilsin. mezar taşıma şöyle yazılsın "takma kafana tokadan başka bişey" altına da "att oldu,çok kişiyi kurtardı, onu kurtaran olmadı" yazsınlar şehit olursam künyemi de benimle gömsünler. olmazsam da gömsünler. odamın rengi hep sarı larcivert kalsın. öldürülürsem gömülmeden öldüren cezasını alsın. tabutumun üstüne bir görülmeyeceği kadar yoprak atıldıktan sonra rap şarkılarımı, cezanın,sagopanın,şehinşahın,kurşunun,pitonun,patr onun şarkılarını atsınlar. kolyemi ve bi takım kıyafetimi de gömsünler. |
|
|
|
| sezer507 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
orontez (24-07-2008)
|
|
|
#5 |
|
İnce Sızım....
|
kardeş biraz ahiret için dua isteseydin
Konu nazcık tarafından (10-10-2008 Saat 12:35 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.