PC YAZILIM bölümündeki Yazılım Tanıtımları alt forumunda bulunan sizce en iyi antivirüs programı hangisidir? konusunu görüntülemektesiniz özet:Kaspersky...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: En iyisi Hangisi |
|||
| Nod32 |
|
119 | 25,93% |
| Kaspersky |
|
185 | 40,31% |
| Avast |
|
46 | 10,02% |
| Norton |
|
21 | 4,58% |
| McAfee |
|
12 | 2,61% |
| Panda |
|
11 | 2,40% |
| Bitdefender |
|
19 | 4,14% |
| AVG |
|
21 | 4,58% |
| CA Anti-Virus |
|
7 | 1,53% |
| Diğer (belirtiniz) |
|
18 | 3,92% |
| Katılımcı sayısı: 459. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#18 |
|
Tipik Bİr Moderatör...!!!
|
nod32 diye bakarsan nod32 nin 42.000 yıllık crackk ını koydum..
![]() belki 42.000 yıl sonra biter ama bizim o zamanları görebiliceğimiz mechul... ![]() selametle..
Need For Speed™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!.. butonuna basmasanızda olur. Canın Sağolsun..Sen vodafone gibi anı yaşarken, ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem!..işte bitti... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Cezalı
|
Bana Göre Kaspersky... Ancak Nod32 ve Bitdefenderda gerçekten gelişmekte olan virüs programları.. Ancak Arka planda virüsleri hızlı tanıması için bir efor sarfeden takım yok ondan sırayı bence diger virüs progamlarına kaptırıyorlar........
![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Üst Düzey Yönetici:)
|
genelde kaspersky denmiş lisanslı alıcam terciğimi kaspersky yapıcam herhalde
|
|
|
|
#23 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Cpu Yormaması, uygulamaların aynasını alıp dosya böyutlarını ölçmesi, silent modda sistemi sürekli izlamesi ile NOD32,
Port kapama konusunda Kaspersky daha iyi, database ; ikiside aynı denebilir,
|
|
|
|
#24 |
|
Cezalı
|
![]() Bence Kaspersky ancak bundan önceki yazımda da belirttiğim üzere dediğim Gibi Bitdefender Nod32 programları gelişiyor demişim. 2007 Yalında yapılmış araştımaya (testlere) göre BitDefender en iyisi...Bu Neden Bence; 1. Çok Hızlı (Dosya Türü Farketmeksizin) Tarama.. 2. Sistemi Fazla Kasmaması ( CPU-RAm vb. Yormaması ) 3. Update Çok Hızlı Yapması.. Her Zaman Güvenlik İçin Updateler Bitince Sistemi Restart Etmesi.. 4. Program Haricinde Arka Tarafda Çalışanların (BitDefender Uzmanları - Programcıların) Virüs Güvenlik Açıklarını Updatelere Hemen Dahil Etmeler... 5. Kullanma Kolaylığı 6. Virüslü Dosyayı Etkili Temizleme veya Karantinaya Alma 7. Aktivite Raporları 8. Kolay Yüklenebilirlik ve Ayarlanabilirlik 9. Destek Yeterinde 7/24 Olması vb.vb.vb.vb. [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Certified Ethical Hacker
![]() |
Hiö kullanmadım yukardaki özelliker var demişsin, o zaman başarılı, ama site raporları bazen parayı veren tarafına kayabliyor
__________________ |