PC YAZILIM bölümündeki Yazılım Tanıtımları alt forumunda bulunan sizce en iyi antivirüs programı hangisidir? konusunu görüntülemektesiniz özet:tabii ki kasper...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
Anketimiz: En iyisi Hangisi |
|||
| Nod32 |
|
119 | 25,93% |
| Kaspersky |
|
185 | 40,31% |
| Avast |
|
46 | 10,02% |
| Norton |
|
21 | 4,58% |
| McAfee |
|
12 | 2,61% |
| Panda |
|
11 | 2,40% |
| Bitdefender |
|
19 | 4,14% |
| AVG |
|
21 | 4,58% |
| CA Anti-Virus |
|
7 | 1,53% |
| Diğer (belirtiniz) |
|
18 | 3,92% |
| Katılımcı sayısı: 459. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#92 |
|
Cold Spring Harbor
|
Arkadaşlar, Kaspersky çok yavaşlatmıyor mu? Nasıl kullanıyorsunuz? Birtek kurulum dosyası bile, CD'leri bile açtırmadı benim alete
![]() |
|
|
|
|
|
#94 |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Şuan Kullandığım Kaspersky Sürümü 7.0.1.321 ..
Nod32 Kullanıyordum 4 5 Gün Öncesine Kadar ...Kasperskyı Kurdum Nod32nin Silemediği Trojanları Sildi Ayrıca Şuan Çalışıp Çalışmadığını Bile Farketmiyorum ... Herşey Son Ayarda Olmasına Rağmen .. ![]()
|
|
|
#96 |
|
Gümüş Üye
![]() |
Kesinlikle Kaspersky diyorum ama Heretic'in dediği gibi performans yiyor. Bizzat denedim, güncel Avast'la taradığım sistemde Avast virüs bulamadı; kaldırıp Kaspersky kurdum 14 tane virüs buldu. Ayrıca sadece antivirüs programı yetmez bir tane de spyware, tracking cookie, malware tarzı virüs sınıfına girmeyen asalakları bulan program lazım (Lavasoft Ad-aware gibi).
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
K'ayıbımız Olabilir.
Pasaj Yöneticisi
|
Alıntı:
Tekrar Nod32 Kurdum Virüs , Trojan Derdim Yok Şimdilik..Bir Dahaki Formata Kadar Nod32 Devam... ![]() Nod32nin Ne Kadar Başarılı Olduğunu Merak edenler Linke Göz Atsın Derim..Öyle Göz Ardı Edilecek Bir Antivirüs Programı Olmadığınıda Anlamış Olursunuz.. ![]() [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
|
|
|
|
#98 |
|
GENERAL
|
bende nod32 kullanıyorum ama çoğu zmn süs gibi duruyor
![]()
|
|
|
#99 |
|
PC Yazılım Uzmanı
|
Ben NOD32 kullanıyordum ama sonra Avira'nın ücretsiz lisans dağıttığını duyunca deneyeyim dedim ve suana kadar memnunum.
|
|
|
|