SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Yörelerimiz & Memleketimiz alt forumunda bulunan En Gıcık Olduğumuz şeyler konusunu görüntülemektesiniz özet:window.google_render_ad(); 1- Radyonun yanında durduğunuzda sesin pürüzsüz bir şekilde çıkıp, radyonun yanından ayrıldığınızda cızırdamaya başlaması. 2- Markette ödeme kuyruğunda önlerde ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 |
|
window.google_render_ad();
1- Radyonun yanında durduğunuzda sesin pürüzsüz bir şekilde çıkıp, radyonun yanından ayrıldığınızda cızırdamaya başlaması. 2- Markette ödeme kuyruğunda önlerde bir yer kapmışken, arkanızdakilerin yeni açılan bir kasaya hücum etmeleri. 3-Size '' sana bir soru sora bilirmiyim? '' diye soranlar. 4- Arkanızdaki arabanın şoförünün sırf bir yaya'ya yaya geçidini kullanması için izin vermenizden dolayı size korna çalması. 5- Asansörün her katta durup kimsenin binmemesi. 6- Çaldığı şarkıyı kimin söylediğini söylemeyen radyo istasyonları. 7- Paketlenmiş bir şeyin paketini açtığınızda asla eskisi gibi paketleyememek. 8- Buz kalıbından çıkmayan buzlar. 9- Mahallenizde bulunan ve herşeye havlayan bir köpek. 10- Saati sorarken bileğini gösteren insanlar. 11- İki saniye önce elinizde olan kalemi bulamamak. 12- Elinize krem sürdükten sonra dışarıya çıkmak için kapıyı açmaya çalışmak. 13- Düşen bir şeyi almak için masanın altına girip, çıkarken kafanızı vurmanız. bir tanede ben ekleyim pc başındayken ikide bir beni çağırıp bir şey söylemelerine gıcık oluyorummmmmmmmm . yada dersine çalış demeleri.len bekleyin birazdan çalışırım diyorum.sabırdenen birşey yokki ![]() |
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Bismillahirrahmanirrahim Kul e'uzü birabbilfelak - - Minşerri ma halak - - Ve min şerri ğasikın iza vekab - - Ve min şerrinneffasati fiyl'ukad - - Ve min şerri hasidin iza hased - - -Bismillahirrahmanirrahim- Kul e'uzü birabbinnas - - Melikinnas - - İlahinnas - - Min şerrilvesvasil hannas - - Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas - - Minel cinnetivennas - - - Bismillahirrahmanirrahim - - El hamdü lillahi rabbil alemin - - Er rahmanir rahıym - - Maliki yevmid din - - İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn - - İhdinas sıratal müstekıym - - Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin -Bismillahirrahmanirrahim- Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.